Šošana djevojka kosa - najbolje Zosia Mamet frizura | BA.rickylefilm.com
Kosa

Šošana djevojka kosa - najbolje Zosia Mamet frizura

Šošana djevojka kosa - najbolje Zosia Mamet frizura

Shoshanna od GIRLS ima odličan kosu

Mi smo samo za nijansu opsjednut Shosh je rad frizure na GIRLS.

U trećoj epizodi treće sezone, Shoshanna sama skoro van uradio s ovom četiri-bunned "uradi na 25. Rođendan stranke Hannah. Bilo je izuzetno nepovoljne razgovor sa Ray, Marnie osnovi maltretiraju Hannah u pjevanje muzički brojevi i Shosh je pušio (šta EFF?), Ali ništa ne može odvratiti od toga kako odličan ove potpuno besmisleno frizuru zaista bilo.

To je verovatno ovoj strani prednje lepinja u sezoni 2, koji zaista nam potvrdili da je Seks i grad-opsjednut Shoshanna Shapiro je zapravo kosa genije.

Ne stil je previše problema. Kao kada Hannah bacili house party i Shoshanna došao u outfit i frizura (zajedno s perjem i mreža Fascinator) da ne bi izgledala iz mjesta na svadbi / epizode Mad Men.

Nismo učinili francuske pletenice niz stranu stvar glave od škole. Hvala Shoshanna za još jednom dovodeći ga na našu pažnju.

Žena može čak Werk top-čvor. Naravno.

Još jedan favorit je to u 40-inspirisan "uradi. Da. Pukotine na njen odnos sa Ray su počeli da se pokaže, ali to je bio samo casual večeru i Shosh je stara škola Hollywood kosu dok slavno od mjesta, nije mogao pomoći, ali odvrati nas od priča. Još jedna pobjeda Shosh je folikula.

I zbog Shoshanna je smiješno fab frizure ne treba prilikom, ovaj okićen stil je bio jedan dan na faksu. Casual.

. I još više odličan pletivom. (Ona je bila u kupovini, FYI.)

Dok mi volimo Shoshanna je nešto više-kovanog još-sjajan up-dos, a rijetko viđen jednostavan stil u sezoni 1 dokazali da Shoshanna duge i labav brave su prilično veliki, previše.

Samit sa njene kolege djevojke u GUM klinici u prvoj sezoni također potrebno ozbiljno glatke, sjajne brave. Natch.

Shosh datum noći kosa je također prilično spektakularno i da nam uvod da mislimo to ni loše na sve. To na neki način podsjećaju na J.Lo Oscar kose u Noughties.