Sve, sve o filmu Prekidanje o Amandli Stenberg | BA.rickylefilm.com
Kosa

Sve, sve o filmu Prekidanje o Amandli Stenberg

Sve, sve o filmu Prekidanje o Amandli Stenberg

Mi drobljenje HARD na teen filma Everything. I bijeg zvijezda Amandla Stenberg.

Ako vam se sviđa Fault u Naša zvijezda, ti ćeš voljeti ovaj.

Sve, sve ima tinejdžer zove Maddy koja ima retku bolest što znači njen imuni sistem ne može nositi s vanjskim svijetom. Da, to je tragična bolest plačljivo, (da zakaže ružna krik provjeri GLAMOUR je uređivanje od najboljih tužan filmova).

Ali postoji još jedan razlog da se uzbude: Amandla Stenberg. Glumac, muzičar i neustrašivi aktivista koji je o korak do superzvezde. Svi srce Emojis.

YA knjiga + plače + Amandla = teen klasik

To je slatko, dobroćudni romantiku koja svira na snove naredne vrata lošeg momka i pritužbe od preko-posesivan roditelja. Učinak Amandla je mjesto na - pametan, sunčan i dovođenje toliko tiho otpornost na karakter Maddy teško je ne iskorijeniti za nju naći sreću, međutim, glupo svojih odluka. Za svoje sigurnosti Maddy mora ostati u njoj dezinficirati, klima-zaključan. Ali onda zajedno dolazi novi teen susjeda Olly (proboj ulogu Nick Robinson) su savršeno oblikovane u PG ideju nervozan - on skejtbord, ima Harry Styles kosu i niz crne majice. Uskoro mu je Maddy slanje tekstualnih poruka od nje klima zaključan spavaću sobu i pitala da li je to vrijedno rizikovati svoj život da bude s njim, međutim kratko vrijeme u stvarnom svijetu. Ovo je dobitna YA materijala - podigao verno od bestseleru Nicola Yoon. Dobro urađeno, kao što je ovdje, to je jedan od onih adaptacije koje će dobiti Amandla ogroman broj navijača koji će se osvrnuti na sve, sve kao svoj omiljeni teen film.

Ona je multi-pisati sa crticom - već

Poklopac Amandla je Mac DeMarco je Let My Baby Stay pojavljuje na filmovima soundtrack i njena verzija je usporen, otkrivajući duševan glas koji bi mogao lako pokrenuti veliki paralelni muzičku karijeru, ako je htjela jedan.

Ona je već objavio nekoliko narodnih EP sa svojim prijateljem Zander Hawley pod zastavom Honeywater. Većina tekstovi on piše i svira gitaru. Svira violinu, i oboje su pjevati. Ona je također napravio cameo na Beyonce Limunada album. Film student NYU je također režirao i montirao video. Upisala u misiji da postane direktor stvoriti onu vrstu uloga da se oseća su nedostupni za nju.

Oh, a ona je napisao seriju stripova, sa Niobe, a kickass siročad vilenjak. Što bi strašan film - a znamo koji bi trebali glumiti u njemu.

Ona se ne boji govoriti njen um

Amandla je dijete zvezda koja je pojavila netaknut iz Hollywooda. Ona se opisuje kao "Biracial i biseksualne i ona zagovara 'pobune kroz jastva', što je najbolji način opisivanja svog brenda aktivizma. Većina upečatljivo ona kickstarted raspravu o poznatim ličnostima prisvajajući crne kulture sa školskog projekta video koji je postao internet senzacija. Pod nazivom Ne žita On My pletenice to je cilj svakog od Katy Perry Kylie Jenner za zaduživanje crno mode i frizure, bez davanja bilo nazad.

Dvije riječi: Power kuća.

41 tužan filmova za kada želite dobar krik