Svjetski dan knjige 2018 kostim ideje od strane tima | BA.rickylefilm.com
Kosa

Svjetski dan knjige 2018 kostim ideje od strane tima

Svjetski dan knjige 2018 kostim ideje od strane tima

GLAMOUR igra haljina za Svjetski dan knjige

Prije mnogo meseci, kada smo bili mladi, nismo imali Svjetski dan knjige dan @WorldBookDayUK #worldbookday. Nismo dobili da idu u školu obučena kao naša omiljena knjiga znakova kao klinci sada, ali ako imamo to je ono što bismo došli kao:

Jo Elvin, urednik.

"Ja bih obučen kao Moonface od Enid Blyton je narod dalekom stabla. Bio sam opsjednut sa tim likovima."

Natasha McNamara, direktor Digitalne strategije

"Moj kostim bi bilo malo Lucy iz Lion The Witch & The Wardrobe CS Lewis. Costume bi bio jednostavan 40s rat doba haljinu i džemper, pletenice u kosi i naravno sve važne prevelikim bundu '." ja volim tu melodiju - ali stvarno moram da idem kući. Samo sam mislio da ostanem za nekoliko minuta. "

Ella Alexander, Moda Značajke Editor.

"To bi bilo bacanje-up između Peter Pan ili Wendy, u zavisnosti od toga da li mogu da se borim to sa braćom. Ja bih želio da nosi mač, borba pirata i idu na kobajagi avanture, a ne nositi plavu spavaćica i pazi na sve. Moje default kostim je još Tiny Tim iz A Christmas Carol, tako da je mogao biti potencijalni previše. "

Leanne Bayley, sadržaj Editor.

"Ja bih definitivno otišao u školu kao lik iz jedne od Roald Dahl knjiga. Bio sam opsjednut sa svima njima, kao mala, i Matilda i BFG su moje omiljene. Ako Išao sam u školu danas za Svjetski dan knjige dan, ja bi ili go obučen kao dovoljno zreo četiri-godišnja Matilda s njom veliku gomilu knjiga i njen mali plavi odelo, ili Sophie iz BFG sa svojom dugom plavom kosom, roze spavaćica i veliki par Deirdre bazirani specifikacije. Plus, kako kul bi bilo da idu u školu nosite papuče? Sofi pobeđuje. "

Sandra Waibl, Picture Editor.

"Moj je Pipi Duga Čarapa, jer je bila tako opasan i da li ono što je želela Ona je bila super jaka;... Mogla podići konja Činjenica da je imala konj me je volim još više Ona je također bila jako lijepo i stvarno je izgledalo nakon što joj prijatelji. Takođe sam volio njenu kosu, u stvari, imao sam sličnu frizuru za godina i dalje smatram joj ga kao moja najveća stil uticaja na ovaj dan. "

Alice Hauart, pisac.

"Ja bih definitivno izabrati da ide kao The Very Hungry Caterpillar. Ne samo da je to bio jedan od mojih omiljenih knjiga kao dijete, ali ilustracije su sada dobri kao što su bili tada. Plus, koji ne želi život moseying zajedno, jesti koliko god žele i onda lepršaju off kao multi-boji leptir? "

Helen Placito, glavni urednik.

Ona je bila muškarača u patikama koji su nosili naočare... To je bila moja mladost!

Dominique Temple, Junior Beauty Editor.

Ja bih obukao kao Mary Poppins- tako opsjednut sa činjenicom da joj je torba sadrži toliko dobrih stvari i njen čarobni lijek !! Nekada sam ponovno donijeti tu scenu sa svojim twin koristeći calpol

Laura, glavni Sub Editor.

Ja bi bio Bogwoppit: male, dlakave i asocijalni. Moj heroj.

Ciara Sheppard, Karakteristike asistent pripravnik.

Kao ured mladić u 22-godišnjak, bio sam dovoljno sreće da imaju Svjetski dan knjige u mojoj osnovnoj školi, u dobi od sedam godina. Otišao sam kao Maleficent iz Charles Perrault i braće Grimm 's bajka, Sleeping Beauty. Sjećam se moja mama potrošnje dobi na što mi najbolji kostim (kao i uvek) i vrhunac outfit je bio moj rog nalik glavi komad. Napravili smo to iz papira Maiche i pregledava napredak u provjetravanje ormar svaki dan za 3 sedmice.

20 must-have knjige stolić