Veliki britanski frizerski salon - E4 Februar 2018 u kojem igraju Jo Elvin, frizeri James Brown i Abbey Clancy | BA.rickylefilm.com
Kosa

Veliki britanski frizerski salon - E4 Februar 2018 u kojem igraju Jo Elvin, frizeri James Brown i Abbey Clancy

Veliki britanski frizerski salon - E4 Februar 2018 u kojem igraju Jo Elvin, frizeri James Brown i Abbey Clancy

Great British Frizerski salon

Ne mogu se sjetiti kada sam zadnji put plakala i nasmejao do 10h, ali sam imao zadovoljstvo kako na projekciju epizoda 1 Great British Frizerski salon.

Premisa je jednostavna - osoba stilista James Brown, urednik GLAMOUR magazina Jo Elvin i voditelj Abbey Clancy su se udružili za traženje britanski Sljedeća nova stilista. Možda misliti da ste videli dovoljno talenta pokazuje nedavno da traje cijeli život, ali GLAMOUR čitaoci, ovo je apsolutni dijamant u nastajanju.

Ako nisam naišao na njega i ranije, James Brown je jedan od vodećih svjetskih stilista sjednice. Budući da je 15 godina, Croydon rođen James je visio u lokalnoj frizera učenje trgovine bio je da postane poznat. Kada je povezao sa kolegama Croydon wannabe model Kate Moss su sklopili prijateljstvo koje je zaista trajalo, a James je bio iza mnogih frizura Kate uključujući i njenog pixie rez i njen Fringe - oba naslova grabi trenutke! James je oblikovanje kosa zvijezda A-liste kao što su Sienna Miller, Lily Allen i Diane Kruger u posljednjih 10 godina, a sa svojim uspješnu seriju kosu ovo je čovjek koji zna njegove stvari!

Pridruživanje James je niko drugi nego naš vrlo vlastiti Jo Elvin, urednik dugogodišnji UK GLAMOUR magazina i nabavljač brend koji je bio broj 1 najprodavaniji ženski časopis, jer ona je nadgledao lansiranja u 2001. Spajanje ove dvije je prekrasna Abigail Clancy, model i voditelj koji je pucao na slavu u posljednjih nekoliko godina, nakon niza hit TV predstavljanja uloge.

Sudije su u potrazi za 10 finalista boriti za nagradu, priliku da oblikujete kosu GLAMOUR magazina poklopac zvijezda. Svake nedelje takmičari su stavili preko svojih koraka s teškim izazovima koje postavlja James. Da se stvari još više napeta je prozivka poznatih prijatelja sudija koji pop da uplašim boga oca iz nadaju - od Lily Allen u The Saturdays!

Ono što čini ovu predstavu rez iznad ostalih je u tome što ima savršenu ravnotežu ozbiljnosti (kandidati su stavili kroz rigorozne metaka) i humora (James je prirodni TV zvijezda), a rezultat, sa svojim jedinstvenim tehnikama snimanja i neverovatna kalibra takmičara čini izuzetno ugodan gledanje.

A što mislite da smo malo pristran jer je nevjerojatan Jo je glumi - pa naravno da čini sve više uzbudljivo - ali mi se usuđuješ da ne postanu odmah ovisnik u emisiju.

Great British Frizerski počinje 28. Februar na E4.