5 načina kako će novi problem poboljšati vaš vikend | BA.rickylefilm.com
Ljepota

5 načina kako će novi problem poboljšati vaš vikend

5 načina kako će novi problem poboljšati vaš vikend

5 načina nove emisije Glamour će poboljšati vaše vikend

Zgrabi svoj primjerak.

GLAMOUR izdanju septembar je na kioscima sada i da proslavimo dajemo vam uvid u našu iskrenost pitanju, jam-prepun urnebesnih anegdota, istinita razgovora i naših uobičajenih doza mode i ljepote, koji će poboljšati vaše nedelje i stavi osmijeh na tvoje lice. S Blake Lively na naslovnici, ne želite da ga propustiti.

Mi smo izabrali naš pet omiljenih:

1) Ukoliko dodati dodir crvenu svoju garderobu?

Naša modna urednica Lucy Walker bavi crveni trend koji je preuzeo AW17 pisti. Dressed od glave do pete u podebljano boje, Lucy izlazi iz nje zone udobnosti sa iznenađujući rezultat.

Nemojte potcjenjivati ​​moć crvene boje.

Gledajte Lucy ljuljanje boja na ulicama Londona:

Kako nositi Red

Crvena je * IT boja u našoj septembarskom izdanju pada ovog četvrtka! Odlazak GLAMOUR UK modni urednik Lucy Walker kao ona uzima ovaj trend za spin.

Objavio GLAMOUR UK na utorak, 1. Avgust, 2017

2) dobiti vrlo iskren o rasi

U našem odjeljku ste vas razgovaramo sa četiri pisaca koji su se borili rasnih predrasuda, i recite svijetu ono što treba već znaju. GLAMOUR samoj Sagal Mahammed dijeli svoju priču na stranici 50.

3) 9 smeh-out-glasno laži krenulo naopako

Istraživanje pokazuje da lažemo i do 200 puta na dan, tako smo vam, zatražio je čitač GLAMOUR za slanje u vaš najveći su veliki, a ti nije razočarao. Iz ležanja o smrti u obitelji, da pokušava da impresionira svojim potencijalnim poslodavcem rekavši ste pokrenuli maraton, saznati što se dogodilo kad su se ovi vlaknima uhvaćen sa gaćama na vatru 🔥

4) NSFW govoriti nikome?

Zvezde hit podcasta Muškarci smo F ** ked, Corinne Fisher i Krystyna Hutchinson dobiti iskren o svojim seksualnim životom. Ova dva žestoka, prljavi feministkinje ne drže leđa, dijele lekcije koje su naučili tijekom godina kao što je "iznenađujuće topla trojka" Krystyna ili "Seks stranke da učvrstili prijateljstvo" Corinne.

5) To je srebrni, šljokice i neon u izobilju

Ovaj mjesec je ljepota snimanje je sve o preuzimanju na zastrašujući trend ljepote koji je uočio širom AW17 pisti. Naša direktor ljepota Alessandra Steinherr pokazuje kako se rock metalik, sjaj i neon dodati dodir zabave sa svojim tradicionalnim ljepote rutinu.