5 tipova ciljanih oglasa koji će vas zalepiti u vaš grob | BA.rickylefilm.com
Ljepota

5 tipova ciljanih oglasa koji će vas zalepiti u vaš grob

5 tipova ciljanih oglasa koji će vas zalepiti u vaš grob

U 5 vrste ciljanih oglasa koji će vas progoniti u grob

Kunem se, ako vidim da je Clear Blue oglas ponovo ću poludjeti

Okrecem 35 u novembru, a ne odobrava krici iz Daily Mail o mom vježba režim / sklonost za premalo ili previše vina na stranu, osećam prilično dobro o tome. Ili barem da sam do ovog monstruoznost pojavio u mom Twittera:

"Ova žena je da napunim 35. Koje druge strašne stvari možemo gurati u nju, iza oglasa YouTube Clear Blue?" pic.twitter.com/lTKe5IotEP

- Kat Brown (@katbrown) 19 Sep 2017

MISLIM.

Baci Žena kost ovdje - to puno za jedan korak udaljen od onih Doreen grudnjake koji se koristi da se pojavi u novinama umetak katalozima u 90-ih godina. Iako da budemo fer, ja bi mogli biti zainteresirani da su sportske grudnjake.

Ciljano oglašavanje je došao pod vatrom ove nedelje kada web ProPublica otkrili da je moguće ciljati Facebook oglasa na sebe opisuje kao "Jevrejin mrzitelji". To nije bio dovoljno velik pod-odjeljak služiti oglas previše, ali Facebook algoritam bi korisno predložiti slične veće grupe dodati u, uključujući i "Drugi amandman", koji "Jevrejin mrzitelji" bili zainteresovani, sa novinar ultimating ide za ljubitelji njemačke Nacionalne demokratske stranke, neonacističke organizacije.

Facebook je od uklonjen ove opcije i rekao je da se radi o načinima da se zaustavi ovu vrstu oglašavanja bude moguće, i biti pažljiviji oko toga ko ga prodaje reklame na - prošle godine, za vrijeme američke izbore, to dozvoljeno ruski trolling sajt za korištenje 100 € mil reklama za "alternativne činjenice" koje su mogle zanjihala izbora u Trump korist.

Ali čak i pravo dole na civilni nivou, daleko od izbornih manipulacija, ciljano oglašavanje je kolosalna bol u zadnjicu. I dalje postoji ogroman jaz između ono što zapravo želite, a reklame vam se, s mnogo takvih oglasa osjećaj kao o sličnim vama i vašim interesima kao štap čovjek nacrtao četiri-godišnji dijete radi na svoj pasoš.

Stvari koje bih radije vidim nego još jednu @ClearBlue oglas: - Moja kuća gori naniže Mrtav whale- Donalda Trampa naranče dupe

- Djevojka na Net (@girlonthenet) Maj 14, 2017

Moje Forlorn "Ali zašto?" na Twitteru došao riznica loše sudio užasa, u rasponu od proćelav tretmana usmjeren na ljude u srednjim 30-im, do trajnog rotacije inkontinencije jastučići i dijete kluba nakon što udario 40-ih i 50-ih godina (neko treba da pogledam kako apsurdno vruće Susan Sarandon, Jane Fonda i Jessica Lange i drugi pogledao Emmy, i početi cere sredovječnih žena s Gucci umjesto).

Jedan od razloga zašto ne volim ciljanih oglasa toliko je zbog načina na koji se pretpostavlja da se uklapaju u kategoriju. Šta ako, kao što je netko na Twitteru razumno je istakao, pozitivan test na trudnoću ne ispuni radost? Ili šta ako gube kosu zbog kemoterapije, ili se bore da zatrudni? Kako neosjetljiv onda da ciljani oglas maše veliki ol 'obavezno promjenu života u lice. Naročito kada su grudnjaci su tako fenomenalno neprivlačna.

Evo pet ciljanih oglasa možemo sretno nikada ne vidim.

1.) A cipele te jednom pogledao i koji sada proganjaju svoj svaki budan sat

"Ali nisam ih kupiti! I ja sam to učinio iz razloga da su grozna". Koristeći određene web stranice je garancija da sve što ćete danima nakon gledajući komad odjeće jednom i odlučuje da nije bilo vas je da samostalno isti komad odjeće, dolazi nakon što sa svim ubilačkom nezadovoljstvo automobila u Stephen King-a Christine.

Će prestati online kupovine ako oglasa drži me prate na FB w / stvari koje nisam kupio, kao očajni prodavačica viče za mnom na ulici

- Melanie Notkin (@SavvyAuntie) April 29, 2013

2.) taj prokleti test na trudnoću

Propast svake žene preko 28, u CLEARBLUE oglas proganja svaki YouTube video ikada gledati, povremeno prošaran njegov partner u zločinu, beba žubori 'Twinkle Twinkle Little Star ", dok promoviše nastavak na mlijeko. Ovo uprkos činjenici da samo mlijeko zapravo imate u frižideru je bademovo mlijeko, a to zato što se ne može vjerovati da će imati mlijeka za bilo koji vremenski period bez njega pretvara u sir.

To CLEARBLUE oglas na YouTube-u treba da umre pic.twitter.com/gcCG28Wa5O

- George (@FFigureFBust) 8 avgust 2017

3.) Useless stari tat

Jedna od stvari koja čini da nostalgičan za one stare kataloge imaš u novinama svojih roditelja kao klinac. Period upijajući gaćice? Blackhead šprica? Zašto ne. Slobodno kopirajte i zalijepite u bilo neminovno potpuno besmisleno stavka završava veselo sama maše na vas na dva puta sedmično.

Dragi Bože šta je ovo ciljani oglas i kako su me našli pic.twitter.com/s8CkiehLDU

- Amanda i Emily (@AmandEmShow) 14 septembar 2017

4.) Odjeća to izgleda lijepo iz daljine

Zatim kliknete kroz i shvatiti da su napravljeni od oblaka / imaju parole koje čine apsolutno nema smisla / su potkrada autorskih prava drugog dizajnera.

Moj najnoviji ciljani oglas na Instagram. To je čudno da znaju da imam prekrasne genitalije i ne može čarolija. Pic.twitter.com/yQ3DWW34M0

- pony starwars (@tigersgoroooar) 19. Septembar 2017

5.) spin-off od nečega što ste kupili jednom i nikada više neće kupovati

Nemojte napraviti grešku i selidbe ili ćete samo uvek veselo oglasi ohrabruje da proširiti svoj zalihe selotejpa i kartonske kutije.

Amazon mi je samo pokazao ciljani oglas za modele vlakova i to nije u redu ponovo je kao uh Amazon kupio sam da outfit dirigent za seks razloga

- Dan Sheehan (@ItsDanSheehan) April 12, 2017

BONUS ROUND za većinu MUŠKARCI: Seksi dame

Ti si čovjek! Zbog toga morate imati nepregledan muževan porive koji zahtijevaju intervenciju ova žena nosi nedovoljna odjeća za britanski jesen. A omiljeni dodatak od Twitter je bio gospodin koji je postajao katalog nevjeste: "Ja sam da napunim 48 i da su sretno oženjen pola svog života." Velike ciljaju tamo, provodadžije.

Kat Brown bih da oglašavati njen Great British Bake Off ventilator podcast, Soggy dna za vas. To je dostupan na iTunes i ovaj oglas će sada te pratim dok ne napustite internet zauvijek