Alessandra Steinherr tajne ljepote 2018 | BA.rickylefilm.com
Ljepota

Alessandra Steinherr tajne ljepote 2018

Alessandra Steinherr tajne ljepote 2018

Razlika Makers

Moj prvi ikada odrastao proizvod za njegu kože mi je dao moj baka i to je bilo Clinique Dramatically Different njegujući losion, i kao takav će uvijek držati posebno mjesto u mom srcu i na mojoj polici kupatilo. Čak i sada, mnogo godina kasnije, ipak je proizvod koji sam posegnuti za često, jer je upravo radi za mene kad imam potrebu za hidrataciju i udobnost.

Svi mi imamo takve 'razlika odluka' u našoj ljepoti arsenal - to su one koje Kunem se:

  • Možda mislite - šta je tako posebno u vezi hidratantne kreme? Mnogo stvari, funkcija dobre hidratantne kreme je da se ojača barijeru kože (što je gornji sloj kože) - ovo je važno jer se drži vlagu u koži, što je rezultiralo u svjež, ten. Ali, što je jednako važno sprečava bakterije i iritanse prodre u kožu. To je razlog zašto ja i dalje volim Clinique DDML + - originalne formule je ažuriran kako bi donosi još više barijera vlage jačanje svojstva.
  • Volim dobar kore da dosadan koži blistav i osigurati da nema mrtvih ćelija začepljenja se gornji sloj moje lice sprečavaju apsorpciju moji proizvodi tretmana. Ali ja ne mogu ništa previše oštra da će ugroziti moj plašt kože stoje. Zelens PHA + Bio Peel je odličan.
  • Ja sam veliki fan hijaluronske Serumi, oni pružaju neposrednu za svoj novac čineći kožu nevjerojatno mekom, punačka i Głowy. Swiss Kod Hyaluron je najbolji u klasi - poboljšanje gustoće kože previše za dugoročno čvrstinu. Samo jedan ili dva kapi radi trik - što opravdava cijenu.
  • Percy i Reed Radiance otkrivanje Invisible suhi šampon - ništa novo o šampon za suvo pranje, ali kada sam otkrio, to doslovno promenila moj život. Za nisku kosu održavanje djevojka poput mene, to je sve.
  • Ja nedostaju vještine za komplikovane obrva oblikovanje - da budem iskren obrve su ionako prilično istaknuti, ali i nemirna. Brow gelovi su mi idi na 1 sekunde snega za dane kada mi je potrebno da izgledaju put-zajedno. Volim Talika obrva Lipocils.
  • Ja sam super uzvrpoljeni i bez redovnog manikir ikada traje više od jednog sata na mene, tako da nikada ne smeta nokte do CND Shellac. Biti u mogućnosti da imaju savršene nokte za 10 dana je san.
  • Poboljšati Skin Smoothing Polish za tijelo ima i povišene i pojednostavljen moje tijelo rutinu. To je tako u redu i ne-abrazivna, ali savršeno polira i oplemenjuje suhoću i dodao mliječne kiseline briše manjih neravnina previše. Plus koža je ostalo savršeno uređaj, tako da mogu čak i preskočiti losion ako sam u žurbi. (I to je najbolji pripreme za samotamnjenje).

Slijedite me na Instagram i Twitter (@AlexSteinherr) i Snapchata (@asteinherr) i uživam u svom nedeljnom Facebook Live Q & A svakog četvrtka.

#AskAlex: Beauty Tips

Mi smo živi sa Beauty direktora GLAMOUR je Alessandra Steinherr. Pobrinite se da pošalju svoja pitanja sada! Snapchat: asteinherr

Objavio GLAMOUR Britaniji četvrtak 21. Juli, 2016