Avon Hello Tomorrow Fund - vesti o lepotama i karakteristike | BA.rickylefilm.com
Ljepota

Avon Hello Tomorrow Fund - vesti o lepotama i karakteristike

Avon Hello Tomorrow Fund - vesti o lepotama i karakteristike

Avon Hello Tomorrow Fond

Ko će promijeniti živote žena zauvijek? Ti odluci.

U maju, objavili smo da je Avon Hello Tomorrow fonda i GLAMOUR su ponovo udružili da ponudi tri čitaocima priliku da svoje snove u stvarnost - i promijeniti živote žena zauvijek.

U proteklih nekoliko mjeseci smo preplavljeni svojim inspirativne ideje za stvaranje bolje sutra za žene u Velikoj Britaniji. Naša žiri: Avon Anna Segatti, urednik GLAMOUR Jo Elvin, poslovni poduzetnik Karren Brady i TV voditelj Claudia Winkleman je bio težak period odabira uži izbor iz gomile unosa, ali na kraju je odabrao naših šest finalista. Tri 10 € novčane nagrade od Avon su u ponudi registrovanim dobrotvorne projekte koji su od koristi ženama, i treba nam vaša pomoć da odlučite ovogodišnjim dobitnicima. Upoznajte naše inspirativni finalista:

Počevši od gornjem lijevom slike i kreće u smjeru kazaljke

Hayley Bisofsky, London:.. "Ropstvo je ukinuto prije više od 200 godina, a ipak trgovine ženama radi seksualne eksploatacije još uvijek traje u Velikoj Britaniji danas Naš projekt će donijeti nadu, restauracije i značaja za ženama žrtvama ovog strašnog zločina Hoćemo osnažiti ih da ostvare svoje potencijale i odabrati budućnosti koja je slobodna od seksualnog mučenja i fizičkog zlostavljanja. "

Anna kaže: ". Postizanje žene koji su bili primorani da duže takve traume i pomaže da ih osnažiti da ponovo izgrade svoje živote ne samo da je fantastična ideja, ali je neophodno Ovaj program će definitivno biti život mijenja za broj žena u Velikoj Britaniji ".

Belle Turner, Aberdeen:. "Kao samohrana majka sam, znam da je sve teže i teže za žene da steknu pravni savjet i podršku koja im je tako očajnički treba mi želite postaviti web stranicu na kojoj žene mogu ići na besplatne pravne smjernice i praktične savjete o tome kako se nositi sa teškim odlukama kao samohranih roditelja. "

Karren kaže: "Bilo bi divno da žene budu u stanju da bolje razumiju realnost njihov pravni položaj, tako da mogu donijeti informirane odluke za sebe i svoju djecu."

Viv Southorn, Hereford: "Žene sa teškoćama u učenju često su se zagleda u i drugačije tretirani od strane društva zbog njihove naizgled demode odjeća, od frizure i" čudno "šminke Želimo ih naučiti o tim girly stvari koje smo svi uzimamo zdravo za gotovo. , tako da oni postaju manje izolirana i više nezavisnih i sigurniji u svakodnevnom životu. "

Claudia kaže: "Svaka djevojka zaslužuje da se osjećaju dobro o sebi Ovo je tako jednostavan, ali izuzetno efikasan, način da se pomogne promijeniti živote ove dame '.".

Shona Ulyatt, Nottingham: "U Velikoj Britaniji je jedan od četiri trudnoća završava pobačajem, ali postoji vrlo malo podrške za žene koje pate od traumatično iskustvo od gubitka djeteta nadam se da ću uspostaviti emocionalnu i praktične savjete usluga pomoći ženama. Ponovo izgrade svoje živote nakon što je pretrpio pobačaj. "

Jo kaže: "Ova prijeko potrebnih usluga bi pružiti neprocjenjiv podrške i pomoći ženama i njihovim porodicama da se pomire sa gubitkom Voleo bih da vidim ovu vrstu programa izbacio širom zemlje.".

Sophie Hamer, Exeter:. "Ja sam danas pogođena užasnim silovanja sam doživio prije tri godine Želim da uspostavljanje sigurne i povjerljive online forum, pa žene koje su pretrpjele seksualno nasilje mogu podijeliti svoje priče i svoju snagu i daju više dugoročne podrške jedni za druge. "

Anna kaže: "To je sjajna ideja koja bi omogućila ženama da povjeriti u drugima koji zaista razumiju kako je to da je pretrpio takav strašan doživljaj Bilo bi instrument za oporavak mnogih žena.."

Jane Smith, Somerset: "Nakon što je podržao dva od mojih djece kroz poremećaje u ishrani, ja sam osobno iskusio patnju i slomljeno srce majke suočava kao njena djeca pate Postoji nedostatak usluga podrške i pomoći obitelji i želim da se to promijeni.. Ja sam strastveni o pomaganju drugim majkama i nadaju se da će proširiti sprijateljila usluga Anoreksija Bulimija Care da bi ove promjene. "

Jo kaže: "Srećom, tu je obično podršku za one koji se bore poremećaja u ishrani, ali njihove porodice često nemaju gdje da se obrate To bi bio fantastičan program proširiti tako važan mreže podrške.".

Jednostavno posjetite www.avonhellotomorrowfund.com od 5. I 2. Septembra oktobra 2011. Godine do glasaju za projekat koji mislite da će najbolje osnažiti i poboljšanje života žena u Velikoj Britaniji. Mi ćemo se najavljuje svoj dobitnici u siječanjskom broju Glamour.