Beauty and the Beast trailer, plakat, Datum izdavanja i slike | BA.rickylefilm.com
Ljepota

Beauty and the Beast trailer, plakat, Datum izdavanja i slike

Beauty and the Beast trailer, plakat, Datum izdavanja i slike

Ovo je koliko Beauty and The Beast je u svom prvom vikendu prikazivanja

Kerching! 🌹 👸 💰

Disney Beauty and the Beast slomio blagajni ovog vikenda s čarobnom 18 € M. Film je bio 5. Po zaradi tri dana otvaranja svih vremena, a najviša je zaradio tri dana otvaranja vikenda za PG film.

U subotu blagajni 7 € m je bio drugi po zaradi Subota ikada, samo iza Star Wars: The Force Awakens. To je ujedno bio i najveći marta otvaranje vikenda svih vremena i # 1 otvaranje 2017. Godine do danas.


Na blagajni SAD film je uzeo 170 € m - što ga čini # 7 debi svih vremena, # 1 debi marta ikada, a # 1 PG film debi svih vremena (nadmašujući Finding Dory). To je ujedno i najveći američki debi ikada Disney Live Action naslov a. To je sedmi puštanje Disney otvoriti više od 150 € M. Subotu bruto od 62 € M označava # 4 subote svih vremena.

Kao i 'gay priče' koja je naslove u nezgodan predmet Stockholm sindroma spomenuta je i prije premijere filma. Emma otkriva da je borio sa idejom da bi prikazivanju žrtve u Disney igrani mjuzikl.

"To je nešto što sam stvarno se uhvatili u koštac sa početkom:. U Stockholm sindrom pitanje Tu će zatvorenik uzeti o karakteristikama i zaljubiti u sa tamničar," Watson priznao Entertainment Weekly.

"Ona ima nijedan od karakteristika nekoga sa Stockholm sindroma, jer drži svoju nezavisnost, ona drži da je sloboda mišljenja", rekao je 26-godišnji. "I mislim da postoji vrlo namjerna prekidač gdje, po mom mišljenju, Belle odlučuje da ostane. Ona je dajući mu pakao. Nema smisla za" Moram da ubijem ovog tipa sa dobrotom. ' Ili bilo koji osjećaj da je ona zaslužuje to. U stvari, ona daje dobar kao ona dobiva. On udari na vrata, ona lupa nazad. Postoji taj inat da "mislite da ću doći i večerati s tobom i ja ' sam tvoj zarobljenik apsolutno ne. "

Govoreći o odnosima njen lik sa Zver, ona je rekla: "Druga divna stvar o ljubavnoj priči je da su se prvi put formira prijateljstvo postoji ovo istinski dijeljenje, i ljubav gradi od toga, koji je u mnogočemu je više smisla. Nego mnogo ljubavnih priča, gdje je to bila ljubav na prvi pogled. Imaju nikakvih iluzija o tome ko drugi je ", kaže ona. "Oni su vidjeli najgore jedan od drugog, a oni također izvući najbolje."

Film je sad.

Sada saznati ko igra ko u filmu.

Emma Watson će voditi Beauty and The Beast cast svira voljeni, i tvrdoglava Belle. Pametan, knjiški, i sassy - Emma će igrati feminističkog Disney lik do savršenstva. Watson je rekao Entertainment Weekly da je odbila nositi steznik pod kultni žutoj haljini njen lik, jer je htela da igra "aktivan" princeza, a da bi steznik ograničiti njen pokret.

Dan Stevens će biti u ulozi Zver. A pošto njegov lik je animirana, za najveći dio filma Dan morao obavljati nosi motion-capture odijelo. Barem glavu nije bio pokriven (Možete li zamisliti ostati ozbiljan razgovor sa maskirani muškarac)

Dan Stevens će se također igra princ, nakon Beast pretvara. Srećom Disney neće uskratiti Dan je predivna-stva za cijeli film. Dan Stevens je britanski glumac, najpoznatiji po svojoj ulozi Matthew Crawley u Downton Abbey. Međutim, prije nego što sleti ulogu naslednika Crawley u Downton, Stevens pojavio u nizu pozorišne predstave - uglavnom u režiji Petera Hall - i period TV drama.

Luke Evans će donijeti Gaston na život, arogantni najpoželjniji neženja u selu, koji ima na oku Belle. Luke spomenuo na BAFTA crvenom tepihu da je voleo da svira zgodan negativac, a on je vidio "gotov proizvod". Luke Evans je velški glumac koji je odrastao u Pontypool, Wales, ali je sada holivudski srcelomac nakon njegove uloge u Fast & The Furious i The Girl On The Train.

Znamo Josh Gad će učiniti pravdu na Le Fou - Gaston je urnebesno strani udarac. I možemo potvrditi: on ima odlične off-screen kemije sa Luke Evans. Josh je najpoznatiji po svom radu u Frozen, igrajući Olaf.

Igranje Belle otac je Kevin Kline. Kevin će nastupiti priča ekscentričnog izumitelja Maurice, koji se održava protiv njegove volje u Zver dvorac.

Nakon čarobnica stavlja čini na princa i njegove sluge, gospođa Potts je pretvoren u čajnik. Uloga će se obaviti Emma Thompson, a ne možemo čekati za nju da peva stara kao vrijeme.

Ewan McGreggor će se izražavaju i oživljavajući gospodina dvorca, Lumiere na svijećnjak, koji je nekada bio princa Chef. To nije prvi put da je škotski glumac je pevala za večeru - sjećam Moulin Rouge?

Plumette je featherduster, će se igrati od Gugu Mbatha-Raw. Britanski glumica, koji je poznat po ulogama u Black Mirror, Doctor Who, Beyond The Lights i Belle. U znak priznanja za njen opus, nominovana je u 2015. Godini za nagradu BAFTA Rising Star.

Opsjednut time, ovaj sat je nekada bio princa batler. U ulozi Cogsworth je Ian McKellen. Hollywood u teškoj kategoriji ne treba predstavljati, ali je nedavno reprizirao svoju ulogu Gandalfa u The Hobbit: Bitka pet vojski i može se vidjeti sljedeći u Bill Condon je gospodin Holmes.

Audra McDonald će igrati Garderobe, garderobu u Belle sobi. I ona je bila jedan od princa sluge. Audra će sigurno imati neke dijelove pjevanja jer IRL ima šest Tony nagrade i snimio pet samostalnih albuma.

Candenza je princ suda kompozitor koji je pretvoren u orguljama nakon dvorac je stavljen pod očarala čini. Izražavajući i glumi jer će Candenza biti Stanley Tucci (odvojite trenutak da se prizna ovaj strašan transformacija). Stanley je favorit naše, pogotovo nakon igranja Nigel u Đavo nosi Pradu.

Hattie Morahan će igrati Agathe, čarobnica da livenih čin na princa i njegov dvorac. I to nije Hattie prvi Disney film, ona je igrao Queen Elsemere, Alice Through the Looking Glass.

Monsieur D'Arque vodi lokalna ludnica, "Les Maison des Ponedjeljak". Uz Gaston i Le Fou on je jedan od baddies u filmu. Igranje Monsieur D'Arque će biti Adrian Schiller, koji je bio u nagrađenog danski Djevojka i na hit TV serije Victoria.

Šta zgodan kralj! Henry Garett će igranje u selu King and the Beast otac. Henry je i predstojeći glumac koji glumi u američkoj TV emisiji Sin.

Zoe Rainey, koji će igrati pokojna majka Belle, odstupio od West End pozornicu za tu ulogu.