Blair Witch 2018 filmski pregled | BA.rickylefilm.com
Ljepota

Blair Witch 2018 filmski pregled

Blair Witch 2018 filmski pregled

FILM REVIEW: Koliko strašno je novi Blair Witch?

Bridget Jones Baby tvoja najgora noćna mora? Možda najžešće očekivani horor film godine je svoj san, kino scenarija.

Davne 1999 Blair Witch Project je istinski zastrašujuće horor filma koji je navelo kamp u malom šatoru u nedođiji još zastrašujuće mučenje nego normalno bi bilo. Čini se čudno onda da pusti ovaj sledeći epizoda u franšize na kraj ljeta - kada je opremu za kampovanje je dobro i istinski popakovane. Što je još čudnije da možda najveći horor film godine izlazi šest tjedana prije Halloween. Ali, možda je film marketing obveznice da je ovo siguran-vatra novac pauk garantuje da imaju fanove horor pretvarajući se bez obzira na vremenske prilike.

Billed kao nastavak (drugi do sada, nakon beznadežno Book of Shadows: Blair Witch 2 davne 2000.) ovo je stvarno najbolji su kao reboot. Vremenski okvir možda skočio naprijed 22 godina od originala, ali zemljište ostaje gotovo potpuno isto. Još jednom je negativac je Blair Witch, ili Elly Kedward, žena optužena za vračanje u naselju 18. Stoljeća Blair, Maryland. Ostavljeni da umru od izloženosti na drvetu, njen duh je od tada proganja šumu. Srećom za ljubitelje horor i dalje postoji hrpa studenata spremni da izađu i traženje za nju, vodi ovaj put James Donahue (James Allen McCune). Dobro obavljen ako primećen prezime - da, njegova sestra Heather je nestao u prvom filmu, tako da je na misiji da sazna šta joj se desilo.

Dva desetljeća kasnije, tehnologija se preselio na tako banda ima najnovije snimanje gadgete na raspolaganju, uključujući i sićušne oni koji pridaju uho - uredan trik koji nam omogućava da se gledaoci približio na trčanje i vrišti uz njih.

Što se tiče glume, i ove vrste horor filmova nikada nije bilo da nervozan oko takve stvari. 1999. Godine direktori, Eduardo Sanchez i Daniel Myrick, proganjan njihov nepoznati cast za osam neprospavanih noći. Rezultat - a genuinly iznuren iscrpljenost koja pokazuje u svakom kadru. Blair Witch ipak ima skriptu za rad i lažni dokumentarac format koji podstiče glumački stil bliži Ricky Gervais je krut, namiguje-to-kamera komedija. Tek pred kraj kada Callie Hernandez, (igranje glavni dokumentarnih filmova) je dao neke od klaustrofobije strahote da se bave dobijamo tom smislu krajnje očajanje.

Na svoj kreditni poslednji čin je zastrašujuća stvar - nemilosrdni montaža mlaćenje kroz šikaru, bljeskovi lica u ogledalu i više vrata lupanje nego kod tinejdžera koji je premašio svoj limit podataka. To je finale živac-skaču da će čak i najteže horor veteran bore kako bi duže.

The Blair Witch Project i dalje drži rekord za najveći povratak na originalni budžet - 35 € investicija koje su dovele u skoro 250 miliona € na blagajni. Ovo najnovije ažuriranje neće doći blizu odgovarajuće tome. Ipak postoje istinski, zaglušujuća ožiljaka ovdje i uznemirujuća kasno iznenađenje što ga čini dobro isplati se pojavljuju vam najbliži multipleks da sveto sranje uplašio od tebe.

Blair Witch je u kinima sad

25 horor filmova za Noć vještica