Bobbi Brown nova knjiga - lepota iz Insidea iz 2018 | BA.rickylefilm.com
Ljepota

Bobbi Brown nova knjiga - lepota iz Insidea iz 2018

Bobbi Brown nova knjiga - lepota iz Insidea iz 2018

Bobbi Brown govori život nakon brand Bobbi i njen uzbudljiv novi projekt.

Pitate se šta je bilo do od napuštanja Bobbi Brown brenda?

Bobbi Brown: šminkera, pisac i poduzetnik. Oh, i luda inspirativne jaka žena, naravno. Ona je uvijek bila ikona industrije, bilo da je to zbog njenog rada na brend Bobi, ili njene knjige, koje su postale biblije na ljepotu narkomani. Ona je nedavno najavio da će biti ostavku iz svog položaja na Bobbi Brown brenda - pa šta je ona do sada? Kao i pisati uzbudljiv novi stil života knjiga, Ljepota iznutra, ona ima web stranicu na putu. Sjedili smo s njom da sazna šta budućnost nosi i dobiti istinu o njoj vrhu ljepotu savjete i trikove.

Čestitam na novoj knjizi, to je fantastično. Zbog čega želite da uradite nešto malo drugačije sa ovom knjigom u smislu, uključujući wellness, lifestyle i povjerenje elemenata?

Wellness i povjerenje su uvijek bili kamen temeljac moje ljepote filozofije, "Budi Who You Are". Kao što sam dobio stariji, postao sam sve više svjesni da je ono što ste stavili u svoje telo zaista utiče na ono što izgleda na van. Putovanje svima za zdravlje, wellness i ljepotu je drugačija. To je razlog zašto sam napisao ovu knjigu uz malu pomoć mojih prijatelja - da ponudi inspiraciju, proizvode i savjete koji će vam pomoći da biti najbolja verzija sebe iznutra. 

Nedavno ste se povukao iz Bobbi Brown brenda - što možemo očekivati ​​od vas u budućnosti? Da li postoji nešto uzbudljivo možemo nadati da u bliskoj budućnosti?

Bilo mi je teško da napustim brand, ali ja sam vrlo uzbuđen o tome što donosi budućnost. Prvo što ću raditi pokreće lifestyle / sadržaj stranica zove justbobbi.com. Da proverim i prijavite se za najave - dolazi uskoro!

To je uvijek velika da znate kako inspirativne žene, kao što su sami provode jutra, pa šta radite sa tvoje? Koja je vaša rutina?

Prva stvar koju radim kad se probudim je imati espresso i čitati vijesti o mom iPad (i provjerite Instagram). Onda volim da uzmem broj otkucaja srca tako da ću ići u teretanu ili ponekad samo da brza šetnja. Nakon toga, imam doručak koja je bogata proteinima što me drži puniji, duže i daje mi energiju moram da me održi tokom dana. Nakon što sam imao malo vremena ujutro za sebe, ja sam otišao u ured, ili na snimanje, ili sastanak.

Ujutro rutine bogatih i slavnih

Koje su top 3 ljepotu trikova i savjeta koji žive?

1. Uvijek nosite korektor za uljepšati oči što gledate više budan (pazite da je žuto-tonove i jedan nijansu lakši od vašeg temelj)

2. Nosite lepa, roze rumenilo koje izgleda kao boja obraza kada se isprati (za dodatni pop boje, nanesite svjetliju rumenilo u odnosu na prirodan na jabuke vašeg obraza)

3. Investirajte u dobru, hidrataciju ovlaživač; ga odmah čini punijma se lice i čini ga sjaj.

Imate li neke velike savjete za svakoga nadajući se da će raditi u industriji lepote?

To je uzbudljivo vrijeme u industriji sada sa svim ovim indie brendova izlaze i pronalaženje svoje mjesto na tržištu. Moj najbolji savjet bi bio ne odustaju i ne uzimaju ne za odgovor.

Radili ste sa neke sjajne ljude tokom godina - je li neko da nikad nisi radio sa u industriji koji bi voleo da?

Kate Middleton, Amal Clooney ili Paul Smith.

Bobbi Brown Beauty iznutra je sad (Chronicle Books, 16 €)