Bradley Cooper Suki Waterhouse vjenčanje - vijesti o angažmanu | BA.rickylefilm.com
Ljepota

Bradley Cooper Suki Waterhouse vjenčanje - vijesti o angažmanu

Bradley Cooper Suki Waterhouse vjenčanje - vijesti o angažmanu

Bradley Cooper i Suki Waterhouse da se uda za januar 2015?

Sada dame, ne želimo da ti upropastim dan ili tako nešto ali je prijavio da Bradley Cooper planira da se uda za Suki Waterhouse na svoj 40. Rođendan sljedeće godine.

Prema izveštajima, Hangover zvijezda želi vezati čvor sa 22-godišnji model - kojeg mu je prošle godine dating od marta - u SAD-u na njihovim zajedničkim rođendan 5. Januara.

Izvor je rekao dnevnim novinama: "Bradley htio čekati do njegove 40. Pre nego što se kači kao što je to ranije u braku To je vrlo važno za njega da zapečati njihovu ljubav.".

Lako je zaboraviti da je Bradley Cooper je nekada bila u braku godinu dana još 2006. Godine (oni najavili da bi Razvodim se nakon četiri mjeseca). Njegova bivša žena je Jennifer Esposito koji je glumica i vjerojatno najpoznatija po svojoj ulozi u Samantha, Ko?

Brad i Suki su navodno počeli planiranju veliki dan i da su spremni za to da bude intimna stvar ispred svojih bliskih prijatelja i obitelji.

Izvor je objasnio: "Bradley i Suki provode puno vremena sanjarenje i planiranju svadbu.

"Oni znaju da žele da se kači u Americi, najverovatnije LA, jer oni žele da bude toplo. Ali, to je vjerojatno da je vrlo mala, privatna stvar."

Par je izazvao glasine da su se verili ranije ovog mjeseca nakon što su viđeni nosili podudaranje prstena na svoje vjenčanje prst dok su izlazili iz majuru Vatrogasnom domu u Londonu.

IZVOR: DAILY STAR

Dana 11. Jula 2014. Godine, napisali smo.

Baš kao što smo nikada ne bih vjerovao Eva Mendes mogao biti tajno trudna sa Ryan Gosling 's baby za sedam mjeseci (ona je, kao što smo naučili ranije ove sedmice), ne bismo očekivati ​​da jednako vruće par Suki Waterhouse i Bradley Cooper mogao venčali u tajnosti. Ali priča se da je to upravo ono što se dogodilo.

Dok mi pitamo kad bi imali vremena za ceremoniju, između udaranje Wimbledon, Serpentine Ball i gledajući jedno drugom u oči, spekulacija je izazvao od strane paparaca šutira nakon dva nošenja trake na svoje vjenčanje prste u leđa taksi.

A rep za Bradley je demantovao vijest, rekavši da je glumac često nosi zaručnički prsten svog pokojnog oca, ali smo se za jedan nikada nije video na levoj prst vjenčanje ranije.

I to ne objašnjava zašto Suki nosi prsten na njen istovremeno.

Ostalo nam je grebanje naše glave na ovom jednom. Ostanite u toku kao što ćemo se držimo oči otvorene za dalji razvoj.

IZVOR: ET

Pssst! Secret Celebrity Vjenčanja