Bridal ljepota širom svijeta: Indija, Japan, Australija, Koreja | BA.rickylefilm.com
Ljepota

Bridal ljepota širom svijeta: Indija, Japan, Australija, Koreja

Bridal ljepota širom svijeta: Indija, Japan, Australija, Koreja

To je ono što svadba ljepotica izgleda širom svijeta

Od tradicionalnih njušku u današnje šminke.

Se ikada zapitali kako je mlada u Mumbaiju nosi svoju kosu na dan svog vjenčanja? Ili šta tradicija japanski vjenčanje će pratiti?

A svaka mlada ima svoj jedinstveni osjećaj za stil, inspiraciju često dolaze iz njihove kulture, baštine i odgoj.

Evo kako to izgleda u različitim dijelovima svijeta.

INDIJA

Indian nevjeste, posebno one lojalni hinduizam, odlučite se za crvenu preko bijele kao crvena simbolizira predanost, duhovnost i plodnost. To nije neuobičajeno za njušku da se nosi na lijevoj strani lica, kao znak ljepote. Kane krasi ruke i noge, izvući na bilo profesionalne mehndi izvođača ili rođaka. Većina žena na vjenčanju s imaju kanom simbolizira radost i ponudom.

JAPAN

Japenese nevjeste mogu varirati u haljini ovisno o religiji, oni mogu nositi bijele Kimino, crveni Kimino, bijeloj haljini, ili nešto drugo. Ali jedna tradicija često u zagrljaju Japenese mladenke se dodataka na njihove podignute frizure s cvjetnim dodatke ili šešir.

KOREJA

Korejski nevjeste su o jačanju njihove karakteristike s podebljano obrva, crna olovka za oči, opterećenja trepavica i roze uronjen obraze. Haljine su obično bijele, sa velovima i blingy pribor u kosi. Koža je uvijek besprijekoran, kao što se očekuje od naših dvaput čišćenje korejski Pals.

BRAZIL

Naša stanovnik brazilski ljepotu i društvene medije pomoćnik Carolina kaže da nevjeste u Brazilu će svakako posjetite dermatologa prije nego što njihov veliki dan kako bi se osigurala njihova koža je kao Głowy moguće. "To nije tako skupo kod kuće, tako da možete redovno koristite", kaže ona. Brazilski glumica, Marina Ruy Barbosa nedavno vezali čvor u zapanjujući, figura-grli Cinderella haljinu okružen prekrasnim svijetle cvijeće.

KINA

Red je važan boje na kineskom, simbolizuje sreću, prosperitet i sreću i često uključeni u vjenčanje kroz haljinu, buket ili ljepotu izgled. Crvene i zlatne za kosu su popularan izbor, uz podignute frizure i prednost.

ARMENIJA

Armenski nevjeste su poznati do navoja čitav svoj lik u vodstvu sve do vjenčanja (obrve isključena naravno), kako bi se osigurala najglatkiji platno za nanošenje šminke. To je slično dermaplaning na način da će ukloniti breskve fuzz ili prozirnim, dlake na licu da ga ostavi bebu meka i dlaka bez.

Želite više inspiracije za vaš svadbeni frizura? Imamo ste pokriveni:

70+ vjenčanje frizure, jer je djevojka treba izbora