Camila Cabello Peta harmonija: Izlazak iz benda i izjava | BA.rickylefilm.com
Ljepota

Camila Cabello Peta harmonija: Izlazak iz benda i izjava

Camila Cabello Peta harmonija: Izlazak iz benda i izjava

Camila Cabello uzvraća na Fifth Harmony (i oni su odgovorili)

Camila Cabello je odgovorila na izjavu Fifth Harmony, ali oni u nadi da će dobiti posljednju riječ.

Camila Cabello je objavio izjavu nakon njenog odlaska iz Fifth Harmony.

Jučer je 20-godišnjak bio pod vatrom iz njenog bivšeg kolege iz grupe i navijači za nju "šok" izlaz. Preostalih članova benda je na Twitteru objaviti njenog odlaska, tvrdeći da ona nije ih obavijestiti o tome sebe: "Nakon 4 i pol godine smo zajedno, bili smo obaviješteni preko svoje predstavnike koji Camila je odlučio napustiti Fifth Harmony ".

Ali, sinoć Camila uzvratio rekavši da je to u stvari nije istina: "Devojke bili svjesni moje osjećaje i kaže da su samo obaviješteni kroz predstavnike da sam bio." Napušta grupu "jednostavno nije istina."

Nastavila je: "Što se tužno jer je na ovoj poglavlje završava na taj način, ja ću nastaviti da ih sve root kao pojedinci i kao grupa želim samo najbolje za njih, sve je uspjeh u svijetu i prava sreća. ".

Pic.twitter.com/YlWylsw5uE

- Fifth Harmony (@FifthHarmony) 19 Decembar 2016

Sada, bend su odgovorili u drugoj izjavu pokušali su se potrudili da bend zajedno: "U proteklih nekoliko mjeseci konstantno smo napravili sve napore kako bi sjesti i razgovarati o budućnosti Fifth Harmony sa Camila".

"Mi smo u proteklih godinu i po dana provela (od njenog početnog solo poduhvat) pokušava da komunicira s njom i njenom timu sve od razloga zašto smo smatrali Fifth Harmony zaslužio barem još jedan album svog vremena, s obzirom na uspjeh ove prošlosti godine da bismo svi radili tako teško.

"Pozvali smo na sastancima grupe što je ona odbila, pitali smo LA Reid i etiketu na korak u i pokušati postaviti sastanaka, što opet, ona odbila. Mi čak otišao toliko daleko savjetovanje grupa koja se nije pojavila do. Znači nema , nakon višemjesečnog odbijanja od nje i njenog tima, te bi trebalo dugih razgovora u stvari nikada nije dogodilo, iako smo se izjasnili.

"Mi smo pokušali sa iscrpljen naporima i srca da bi ovu grupu u životu kao pet od nas, a mi želimo da bude vrlo jasno da, nažalost, ti napori nisu bili obostrano."

Joj, nadamo se da ne dobije gadno.