Chalet Le Vieille Forge, Courchevel 1850 - recenzije hotela | BA.rickylefilm.com
Ljepota

Chalet Le Vieille Forge, Courchevel 1850 - recenzije hotela

Chalet Le Vieille Forge, Courchevel 1850 - recenzije hotela

Hotel Review: Chalet Le Vieille Forge, Courchevel

GLAMOUR otputovao u Alpama, saznati gdje smo bili.

Živi život gurmanski luksuz u krajnji snježnim igralište.

Prvo putovanje-tip: Get pogodan i izbačeni sa snježnim opremu (dobili smo naše kroz Bela Oluja iznajmljivanje skija), a zatim nakon toga uživati ​​jure po uz čašu vina, umotana u paperjast ogrtač, spreman za nedelju dana čistog užitka.

NAŠE TOP 5:

  1. Nema potrebe da se prstom. Vi ste čekali na cijeli dan od Supertravel ski je bič-smart über-osoblje čiji servis je zaista poseban. Nalazi se na zadnjem katu zadivljujući građe lica zgrade, alpskom stilu planinska dolazi u kompletu sa četiri spavaće sobe i veliki otvoreni dnevni i kuhinju u kompletu sa urlajući otvorene vatre. Veliki kupaonice također su opremljeni Aromaterapija Associates, ugodno iznenađenje.
  2. Kicking dana sa Doručak šampiona prije udara na padinama bio najbolji. Gastronomske poslastice ne prestaju tu, međutim; ćete biti zasuo sa kanapei i šampanjac.
  3. Ako to nije dovoljno, tu je restorana u izobilju Courchevel 1550, 1650 i oko 1850. Le Courcheneige hotel ima jednostavan pristup na padinama i stope najbolje za-osnovne-budžet, ili pokušajte Le Portetta Fire & Ice bar za ukusne post-ski pizze i koktela.
  4. Opremljen sa ličnim chalet chef (učiniti da gastronomska čarobnjak), vruće doručak, popodnevni čaj i večera se poslužuje od šest dana u tjednu. Vi ćete biti tretirani na poput dimljene skuše escabeche s narančastom krvi slijedi niz sireva i petit četvorke, kao što su maline i pistacija tartufa i soli karamel puslice.
  5. Glavni vrhunac je multi-večera i master class sa gostom kuvar sedmice. Mi smo bili tretirani na genijalnost izvršni kuhar Franck Pontais (Autor Terrines i Verrines) i degustaciju vina iz Roc Sam & Roc (Ant i decembar sommeliera). Ovdje ćete jesti i piti svoj put u foodie raj. Gost kuhar za 2014. Godinu je Michelin zvjezdice kuhara Richarda Phillipsa.

Supertravel Ski Gourmet Week 2014. Godine biti domaćin hvaljeni Michelin zvjezdice kuhara Richarda Phillipsa. U pratnji top sommelier Ronan Sayburn, Phillips će se kuva na drugoj planini svake noći u tjednu, kao i vođenje master-klase i lekcije u popodnevnim satima.