Clare Balding Hej, OK Podcast | BA.rickylefilm.com
Ljepota

Clare Balding Hej, OK Podcast

Clare Balding Hej, OK Podcast

Clare Balding otkriva svoje pravo misli o Andy Murray

Nagrađivani sportski emiter pridružuje GLAMOUR za ove sedmice Hej redu podcast.

National Treasure Clare Balding OBE pridružio GLAMOUR Jo Elvin (glavni urednik) i Kat Brown (urednik društvenih medija) za potpuno novi epizodu Hej redu podcast, razmatraju sve od sporta do životinja i najvažnije joj je pravo misli o Vladajući Wimbledon prvak Andy Murray.

U više raskošan lokacija nego što je uobičajeno (zloglasni podcast ormar je odbacio za krovnu u Wimbledonu), Balding, 46, rekao je GLAMOUR podcast duo da Murray je inspiracija ne samo Britaniju ali svet.

"On je izvanredno", rekao je emiter nagrađivani, koji predstavlja danas na Vimbldonu za BBC tokom dva nedelje prvenstvu. "Mislim da je on tako dobar priču nikome u ovoj zemlji, ili bilo koje druge zemlje, zapravo, koja vrsta od misli "zašto bih bio u mogućnosti to učiniti?" jer Andy Murray nikada nije pomislio "zašto bih bio u mogućnosti to učiniti?". On je uvijek mislio, 'ja to mogu. "

Ona je tada objasnila joj divljenje za škotski teniser, rekavši: "On nije došao iz posebno privilegovanih pozadini - da njegova mama bila teniski trener, ali je odrastao u Dunblane, očito ono što se dogodilo u njegovoj školi bi uništili većinu ljudi. Njegova velika prednost je da je imao starijeg brata koji je bio bolji od njega pa je pokušao držati korak s Jamie. "

Murray, koji je poznat po promociju jednakosti u okviru sport (on zatvoriti novinar za donošenje seksistički komentar samo zadnji) i njegov brat Jamie dlaku izbjegla stravičan masakr u Dunblane osnovnoj školi 1996. Godine u kojima 16 djece i jednog nastavnika su ubijeni od strane Thomas Hamiltona.

Objašnjavajući ono što je potrebno za uspjeh u sportu, Balding insistirao da je "opredjeljenje je važnije od talenta."

"Postoje gomila djecu da će biti najbolji u svojoj starosnoj grupi kada su deset", rekla je na podcast. "Oni nisu nužno na turneji kad su 20, jer zapravo, oni koji su se borili u deset znam kako je to kad se bore i oni i dalje mogu da imaju problema na 20."

Poslušajte celu epizodu da čujem da li Clare Balding misli da je u redu da se vole životinja na ljude, svoje mišljenje o meša u tuđe živote i više sportski razgovor.


Wimbledon je na BBC TV, radio i online do Nedelja 16. Jula.

12 najluđi teniski skandala u povijesti