Clinique beauty Give-Away | BA.rickylefilm.com
Ljepota

Clinique beauty Give-Away

Clinique beauty Give-Away

Beauty Desk Salutes Clinique

Hretan rođendan za nas! Koji je bolji način da proslavimo 10 godina GLAMOUR nego dajući vam 10 predivno Clinique poklone? Tako je! Mi smo pokupili naše omiljene proizvode iz kultne ljepote brenda i daju im da vas potpuno besplatno u našem godišnjica aprilskom broju! Evo zašto nismo mogli preživio posljednjih 10 godina bez njih.

Ključ za bilo kakve ljepote izgled počinje s dobrim kože i Clinique legendarnom tri koraka sistem čini lako kao - pogodili ste - 1,2,3. Nježna Liquid Facial Soap sredstvo za čišćenje slijedi piling losion, plus primjena dramatično Different njegujući losion će vam dati kože koja je zvjezdani.

Stranke? Imali smo nekoliko. Hvala bogu za Moisture Surge Extended Thirst Relief. Gel je idealan za hidrataciju sprženu kožu odmah - plus daje vam predivno svjež izgled pod temelj. Nemojte zaboraviti All About Eyes reći buh-bye za torbe.

Čak i osjetljivu kožu treba dobro masiranje i to je razlog zašto volimo 7 dnevni piling krema - to još nježno uklanja mrtve stanice je super efikasna. Isto važi i za Take The Day Off - to uklanja sve tragove tvrdoglava oka make-up s nula iritacije. Genije.

Dobre stvari dolaze u malim paketima, a to se posebno odnosi na High Impact Mascara. Kako je to divno sićušne cijevi daju nam tako duga, gusta i sjajna trepavice? Ne zaboravi novi Bottom Lash maskara da vam dobro definisan izgled bez razmazivanja ili ljuštenja za 24 sata. Neverovatno.

Jedan od naših desert otoka proizvoda mora biti Superbalzam Moisturizing za usne, što čini usne super mekani još daje im nagovještaj boje i puno visokog sjaja sjaja. Fancy nešto dugotrajno? Da, i nas !. Mi volimo dugo Glosswear SPF 15 koji je nelepljiva i ide na čistu. Želite da ulaz? A zamah High Impact Lip Colour SPF 15 će vam dati prilično usne sa puno intenzivne hidrataciju. Mi volimo!

Posebna 10. Godišnjica izdanje Glamour magazin je sad - kupiti primjerak brzo dobiti besplatan Clinique poslastica!

Vidjeti Beauty direktor Glamour je predstaviti našu prvih deset Clinique Faves