Color correction trend lepote 2018 - tutorial i slike | BA.rickylefilm.com
Ljepota

Color correction trend lepote 2018 - tutorial i slike

Color correction trend lepote 2018 - tutorial i slike

Extreme ispravljanje boje

Boja sama po sebi ispravljanje nije novi koncept; šminkeri su koristili ovu metodu za prikrivanje nesavršenosti godinama. Međutim, u doba društvenih medija, "Extreme ispravljanje boje" preuzima i Instagram i YouTube kao novi ljepotu trend.

To, naravno, ide ruku pod ruku sa talas novih neutralizacije proizvoda. Čini se svuda pogledamo tu je novi zeleni bojicu ili žuti prah. Ali šta ovi zastrašujući pastelnim bojama stvarno rade?

Razumijevanje Teorija boje

Jednostavan način za razumijevanje što sjeni korektor vam treba je gledajući vašu kožu, a zatim na točak boju. "Problem" boja može se camoflauged od suprotne boje na točku. Pogledajte naše primjere u nastavku.

Problem Boja - Korekcija boja

  • Crvenilo / Akne - Zelena
  • Modrice (sa žutim podtonom) - Purple
  • Podočnjake - Žuta

Vrsta proizvoda

Sada postoje toliko različitih proizvoda u ponudi da zaista možete krojač korekcija na vašem tipu kože. Dakle, da li imate masnu, suvu ili mješovitu kožu će biti lakši način da neutralizira ton kože.

Uljast

Puderi su odlični u prikrivanju problema područja, posebno ispod očiju, a oni bi se osiguralo čitav dan habanja. Kiko Color Correction puder je mozaik quad koji vam daje mogućnost za svako pitanje kože - sve u jednom zgodan kompaktnom!

Suvo

Olovke su precizno ciljati specifične probleme na licu i uvijek postoje nove pokretanje. NEW YSL Touche Éclat neutralizatora nude istu reflektiraju svojstva originalnog Touche Éclat, ali sa pigmentnih boja (3 nijanse) za suzbijanje nepravilnosti. A još budget friendly alternativa bi biti Max Factor Color Ispravljanje CC štapići koji dolaze u 5 nevjerovatan nijansi.

Kombinacija / Normal

Prajmer je brz i jednostavan način da obojite tačno na dnevnoj bazi. Barry M Flawless Primeri su neverovatno kako dolaze u tri vrste; Original (Clear), osvjetljavajuće (ljubičasta), ispravljanje boje (zelena).

Najbolji brzopoteznim prikrivaĉe za sve tipove kože