Crveni tepih čine neuspeh - Najgori izgled | BA.rickylefilm.com
Ljepota

Crveni tepih čine neuspeh - Najgori izgled

Crveni tepih čine neuspeh - Najgori izgled

Najgore Red Carpet Beauty

Oni su najveći noći A-liste godinu dana, pa zašto je to čak i nakon mjeseci planiranja, izgleda da neki celebs jednostavno ne biti u mogućnosti da bude u redu na crvenom tepihu? Grozno kose, lud ističe i neprilagođeno Lippy - od loše do gore, do veoma strašno, GLAMOUR.com zaokružuje izgled Tinseltown najboljih radije zaboraviti.

Tilda Swinton - Oskara 2008
Nemojte nas pogrešno, ovde u GLAMOUR kule, mi smo obično sve u korist poznatih gura koverte, ali kada Tilda su otišli na bez šminke, bez stila pogled na dodjeli Oscara prošle godine na crvenom tepihu joj avangardne izgledati definitivno nije dobio palac gore od nas. To je Oskara žena, napraviti malo truda!

Cameron Diaz - Oskara 2007

Bilo da volite Kemi kao plavuša ili brineta (! Mi navijamo za plavuša), sigurni smo da ćete se složiti inače besprijekornu Miss Diaz nije sama radim neku uslugu kada je napunila do Oscara svečanosti iz 2007., tražim malo, hm, narančasta. Previše Tan i posao loše promišljen boje čine ovo izgleda definitivno flop.

Helena Bonham Carter - Oskara 2006
Oh Helena, volimo te je tako, to je razlog zašto nas boli toliko kad se to pogrešno skoro svaki put. Kraljica hira izbjegavale njen zaštitni znak goth izgled za 100% strašno 'klasični' košnica i slojevi na slojevima Dallas nalik make-up. Ako samo znamo ko je odgovoran za to, da ćemo sigurno biti da mirno riječ.

Nelly Furtado - Grammy 2008
Nekako je lako vidjeti gdje Nelly se događa ovdje - mi Kladim zlatni sjaj je bila ideja u glavi - ali strašno ističe i predoziranje od bronzera i mokro izgled gel je ovo izgleda veliki ne-ne. Ona je možda pokupio dvije nominacije u noći, ali ona neće biti uzimajući bilo ove uskoro izgledati bilo kojem trenutku.

Gwyneth Paltrow - Oscars 2002
Gospode, Gwyneth ono što si mislio! Omiljeni preppy princeza svima su otišli na nepromišljen goth get-up za ovu Oscara svečanosti. I to nije bio samo njen mali-to-the-mašta Alexander McQueen haljini (i nedostatak grudnjak) koja je dobila jezici upiranja - u neskladu pletenicu i atipično teška oko make-up nije išao niz oluja ni.

Heidi Klum - Oskara 2008
Heidi vatrene Galliano haljini mogla biti pravi crvenom tepihu SHOWSTOPPER, ali joj je masivna, ogroman lepinja stvarno pokvarila učinak. Pored toga, ne tako suptilan tan linije na čelo ukazuju da je neko bio malo previše bezbrižni uz tu bocu St. Tropezu.

Renée Zellweger - Golden Globes 2009
Tokom svoje karijere, Renée je počinio mnoge zločine na crvenom tepihu - svako sjećam tog strašnog zavjesa kultura? - ali ova je definitivno u vodstvu za prvo mjesto. Ne samo da joj je čista Carolina Herrera haljinu se potpuno najavljeno globalnom pritisnite (i prilično začarani blogera), ali to skokovito, kovrdžava, Fru-Fru up-do je vodeći dama katastrofa.

Joss Stone - Britanci 2007
Ona sigurno nije poznata po svojoj covetable stilu, ali čak i die-hard fans Joss Stone nije mogao oprostiti joj gnusne crvene i crne afro katastrofa. U paru sa alke i psihodelični ispis haljinu, Joss 'ljepota izgled je još smiješno nego faux-američki naglasak debitovala te noći.

Celine Dion - Oskara 1999
Ako smo tako teško ne smeje, verovatno bismo reći da je to bio jedan od najgorih ljepote napore crvenom tepihu smo ikada vidjeli. Prvo, šta je sa sunčane naočale Celine? Ovo je Oscara, a ne Miami. I zalizana kosa, tužbu back-to-front i strašne šešir sve čine ovaj recept za ozbiljan stil katastrofa.

Cher - Oscars 1986
Vau! Ti bi se oprostiti misleći da u ovom get-up, Cher je krenuo za svirku u kazinu Vegasu, a ne najprestižnijih filmskih nagrada ceremonija godine. Nismo mogli oprostiti neprilagođeno teških obrva, ljubičasta sjena i bordo Lippy (bio je 80-ih, nakon svega), ali glava komad? To je daleko samo jedan korak.

Angelina Jolie - Oskara 2000
Angelina Jolie je službeno jedna od najljepših žena na svijetu, ali to, peglaju dužine jet-crna u kontrastu u odnosu na paste koža bila previše čak i za ovaj bivši Tomb Raider. Nije to loše, to je samo volimo da je sjajna, novi Ange bolje!

Drew Barrymore - Golden Globes 2009
Pozivanje na '80 je trend već neko vrijeme u svijetu stilu, ali ključ je to radi suptilno i sa modernim twist. Sramota ovo niko nije pomenuo Drew Barrymore kao ona ostavila za Zlatni globus u njoj Galliano za Dior haljinu, zajedno s velikim, velika kosa, fuksija ruž za usne i blijedo plavo sjenilo u izgled koji nije viđen još od Ms Barrymore je bio samo mala djevojcica. Srećom.