Čudni Novi trendovi za lepotu 2018 | BA.rickylefilm.com
Ljepota

Čudni Novi trendovi za lepotu 2018

Čudni Novi trendovi za lepotu 2018

Najčudniji trendovi ljepote koji je ikada pogodio internetu

Od cvjetne eyeliner na #featherbrows, to su možda-da možda-ne trendove koje smo vidjeli

Endless selfije, hrana pornografiju i bikini fotografije su samo neke od delicija sada vidimo redovno zahvaljujući Instagram. Najnovija instant-kategoriji dati hvala? Weird (ponavljam, WEIRD) ljepote trendove.

Kruna Brows
Pozivam sve QUEENS! Ova ljepotica trend je za vas. To nije najlakši od izgleda, ali kad ga jednom savladali, vi ćete biti sve je spremno. Obrve kruna je stvaranje Sofie Petersen - jedan Instagrammer koji se ne boji da ide podebljano.

Nos kosa ekstenzije
nos kosa ekstenzije? Možemo li samo sada stati? To je apsolutna ludilo i nekako pronašao put na našu feedove. Zašto? Mi stvarno ne znam, ali nakon što je penis obrve postala stvar (pomaknite se prema dolje, ako hoćete) stali smo u potrazi za značenje u tim. Trend, koji se sastoji od dodajući lažne trepavice u nosnice, započeo korisnik @gret_chen_chen sada se širi preko Instagrama.

Konjski rep Obrve
Da, pročitali ste to pravo. Najnovije Insta trend je nešto nesretno uzgoja. Mary Jane, talentovani šminkera iza Photoshopu sliku kaže da je uređivanje je ironičan, a ona je samo "umoran od uredio obrva dobiti priznanje". Pa lutka, nažalost sada ovaj se trend.

McDonalds Obrve
Beauty ljubitelje preko interneta pokazuju svoju zahvalnost za američki lanac brze hrane na vrlo originalan način. Huda Lepote McDonalds obrve su se 'ja lovin' in 'na viši nivo veoma različite reakcije.

Pero Obrve
Obično smo apsolutno se bore za obrvu trenutak i centar rastanak kad god možemo, ali spojiti u jednu? Ovaj trend je definitivno jedan za hrabre.

Penis Obrve
Feather obrva ne 'tamo' dovoljno za vas? Šta je penis obrve? To je zvaničnik: Instagram ljepota trendovi su poludeli.

Holografski dlake
Ovo je jedan od načina da se primijetio kada hoda u sobu i Instagram zlato (ili bolje rečeno, srebro?).

Floral Eyeliner
Uvek je lijep kada se šminka umeće odveden u drugom nivou, što je prikazano lijepo sa ovim slikarskim trend. Imate li mirnu ruku i dobro oko? Dati ga ići i neka te dvaput slavine roll u.

Svilene bombone dlake
A slatka trend, vi ćete ipak izgledati kao COS-play dress up My Little Pony.

Unicorn Nails
svi volimo Unicorns, tako postaje iza ovog trenda nije bilo teško - Mislim, pogledajte samo te boje.

Korzet pletenice
Totalno zaljubljena u ovom kul-girl kose, koji je savršen miks mladih i sofisticirane.

Glitter Boobs
li si ikada čuo da suptilnost je seksi? Ni ove guys.but hej, to radi; oni sigurno imaju našu pažnju! Coachella izgleda 2018?

Bodljikave Obrve
smo svi vidjeli oštar čelo, ali oštar od četiri različita Angeles? To je prvi put (i nadajmo se posljednji).

Geode dlake
Inspirisan bogate boje u geode kristalima, duboko dragulj tonovi su dobrodošla promjena od trenda kosu sirena ili duge smo vidjeli.

Božićno drvce Brows
Za istinski svečani među nama koji smatraju da je novost Božić skakač je previše pitom, Vlogerr Taylor stvorio ovaj izgled od feathering naše dlake i dodavanjem dragulja. Na kraju godine kao čudno što je počelo.