Dior ljepota: proljeće - ljeto 2018 Spremni nositi lepotu pozadinu | BA.rickylefilm.com
Ljepota

Dior ljepota: proljeće - ljeto 2018 Spremni nositi lepotu pozadinu

Dior ljepota: proljeće - ljeto 2018 Spremni nositi lepotu pozadinu

Dior je vlasništvo Major Ljepota Moment

Nakon što je čuo jučerašnje vijesti najavljuje odlazak Dior kreativni direktor Raf Simons iz uvaženi modnih institucija, kao urednik ljepota ne mogu pomoći, ali osjećam malo bol tuge. Uvijek sam bio obličje naprijed na ono što su on i njegova dugoročna saradnik, vizažist Peter Philips je imao nas čeka iza pozornice na emisije i oni nikada ne bi razočarati. Takva sinergija između ljepote i mode estetski je retka stvar za modnu kuću, ali zajedno Philips i Simons, je uspostavio poseban potpis izgled za Dior ženu. Dok se neprestano razvija, a budući suočava (nikad retro), izgled je postao prepoznatljiv kao čisti, prozračan i jedinstven. I nedvojbeno njihova posljednji nastup-saradnja za kolekciju proljeće-ljeto konfekcije 2016. Krajnji oličenje idealnog duo o blistave ljepote - od planinskog cvijeća zastaje dah protiv kojih je postavljena u emisiji, strogim, ali poetski i razigran ljepota izgled, slavimo ljepotu Dior.

"Ono što je meni najuzbudljiviji o mom uloga je da dođem do učiniti predstave i razvoj novih proizvoda, kaže Philips." I ovdje smo koristili sve proizvode iz moje predstojeće Spring Collection pod nazivom 'Glowing Gardens "" To je inspirisan Raf viziju -. Zbog svih graphicness i meke oblike u modi, postoji tom smislu nove sezone i preporod - tako da je izgled je vrlo čista. Raf je vrlo high-tech, ali to sve izgleda lako i to je ono što sam učinio za ovu kolekciju šminke. Radi se o novom gol - što je obučen nude kože. Povećava 'prirodnost' - to puhes i veliča ono što je već tu. Iako postoji mnogo teksture inovacija, i dalje izgleda kao da je sve vaše. "

"Sve počinje sa blistavim licem - Ja pripremim sa Dior Hydralife serum Sorbet, koji je kompatibilan sa svim tipovima kože - to daje lijep poticaj bez previše masna ili sjajna Zatim Diorskin Foundation Star i suptilno vrhunac upravo na strani. Lice sa Diorskin Nude Glowing Gardens Glowing Pink Palette. Nije na nosu i bradi, tek nešto više od obraza-kosti, ideja je da se više od mekog sjaj, ništa očigledno i biserno. Rumenilo je super mekana, Diorblush Glowing Gardens u Floral Pink ".

"Postoji izjava boje na očima na suptilan pastelnim način. Postrojeni sam uz gornje trepavice sa Diorshow boja i kontura u Orchid, a browny / roza liner, a zatim obrisa srce roze od 5 Couleurs Glowing Gardens Palette preko poklopaca kao magloviti oblak. Ne maskara za emisiju jer poboljšava čistoću izgled. Za svakodnevni život, ja bih dodati neke tamno smeđe ili šljive maskara. Obrve su samo pojačan, ali ne i ucrtana u.

"Usne su nježne ružičaste i Głowy. Koristio sam našu novu Dior Addict Lip Glow pommade, koji vlaži i oživljava prirodnu boju vaših usana, a zatim kucnu malo Dior Addict ruž za usne u Delight na vrhu."

"I na kraju Nails - Volim noktiju i mislim da svaka djevojka voli nokte Lak za nokte za mene je dodatak koji svaka žena može nositi Čak i ako niste žrtva mode, to je zabavno pribor i stvarno se oblači bilo koji izgled.!.. Na sajmu obojene smo modele nokte sa četiri različita pastelnih nijansi. "

Dior Glowing Gardens Ready-to-wear proljeće ljeto 2016 Make Up Collection je availablenationwide od 20. Januara i prije lansiranja u Selfridges i Covent Garden Boutique od 8. Januara. Krediti: Proleće-Leto 2016 Ready-to-wear, Dior Show Backstage Dior Make-up stvorio i stilu Peter Philips. Fotografija: Vincent Lappartient za Christian Dior Parfums