Eksperti za ljepotu: najbolji savjet za šminku: najbolje ogledalo | BA.rickylefilm.com
Ljepota

Eksperti za ljepotu: najbolji savjet za šminku: najbolje ogledalo

Eksperti za ljepotu: najbolji savjet za šminku: najbolje ogledalo

Depilacija Lyrical

Noći su crtanje u, dodatni jorgan je potrebno za krevet i kapute i šalove su sa tavana: je počela jesen! Jutros The Girls na The Beauty sto smo o tome kako je sve počelo paljenje svijeća ovog vikenda kao na vrijeme okrenuo, ograničavajući nas da se mazimo kod kuće. Evo nekoliko naših omiljenih dobiti udoban sa ove jeseni.

Alessandra

Ja sam opsjednut svijeće za sve dok ja mogu sjetiti i da ih sve preko moje kuće. U kupatilu upalim 'Cotton Flower', 50 €, po Carriere Freres Industrie (www.spacenk.com) - on ima oštar, svjež miris veša. Ja sam opsesivno zaljubljeni s mirisom ruže, 'Alice', 34 €, Paul Edmonds (www.pauledmonds.com) je najlepše mješavina blagih ruže, geranija i pačuli - savršen miris spavaćoj sobi. Ali moj besmrtnu ljubav ide u Cire Trudon Candles (www.united-perfumes.com) trošim bogatstvo na njih. U ovom trenutku ja sam gori 'Roi Soleil', 50 €, u dnevnoj sobi i ne mogu čekati za svoje božićne svijeće 'Nazareta', 55 €.

Vicki

Volim svijeće mirisati baš utješno, pa ja idem za tople, slatke. Miller Harris 'Fleur Oriental Prirodni vosak svijeće, 31 €, (www.millerharris.com) je moj apsolutni favorit. Kad ne mogu da spavam, spali NEOM je Tranquility Početna svijeće sa engleskim lavande, Sweet Basil i Jasmine, 35 €, (www.neomorganics.com) oko sat vremena prije spavanja. I nakon kuhanja ribe I de-smrdim kuhinja sa Cowshed Wild Cow pjenasti soba Candle, 28 €, (www.cowshedonline.com)

Sarah

Ja nisam najveći svijeća korisnika, ali ovog vikenda dao sam ga u pokretu. Lit Ja Davina mir memorije No 3 Spiced udario na zimskim popodne, 36 €, (www.harrods.com) i sada sam preuređenom svijeća ljubavnika. Isto tako, znam da je iritantno rave o nečemu što nije na prodaju još ali miris da se radujem je Tom Ford Tuscan Koža svijeća, 50 € (www.selfridges.com). Nedavno je pala na Beauty Desk i miriše božanski - definitivno svijeću za oko kade!

Milost

Volim stvarno svjež, cvjetni miris, tako da mogu barem sjetiti što proljeće je kao! Dakle, u ovom trenutku imam Diptyque Jasmin, 36 € (www.spacenk.com) i Kai Skylight, 34 € (020 7351 3873) u svojoj dnevnoj sobi. Imam Bamford putovanje svijeće, 40 € (Liberty.co.uk) oko okupam ipak, i ja spali čajevca ili geranija eterično ulje u uljnim plamenikom Body Shop, 10 € (www.thebodyshop.co.uk) u kuhinji kada smo kuvanje nedjeljnog ručka - to briše mirise pečenje!