Ellenborough Park: naš omiljeni Country Escape | BA.rickylefilm.com
Ljepota

Ellenborough Park: naš omiljeni Country Escape

Ellenborough Park: naš omiljeni Country Escape

Vrlo lijepa kuća u zemlji

Destinacija: Ellenborough Park u Kotsvoldsu. Znaš da nisi u Londonu više kada. Vaš taksista pokupila Cheltenham željezničke stanice i nastavlja da vam 15-ak minuta obilazak okolice i 'hot spot'. Od tog trenutka smo bili noge.

Koja je priča? Vožnje do hotela, koji je izgrađen na staroj Cheltenham Hipodrom, bili smo uvjereni smo ulazili dvorac - sve Cotswold kamena i kule, Union Jack vetar. Bila je to slika, ispružen preko brda, i datira iz 1500-ih.

Mi smo bili tretirani na obilazak imovine 62-sobi dizajnirao Nina Campbell, koji uključuje novo krilo, gdje se nalazio našoj sobi, koja ima fitness, otvoreni grijani bazen (koji video mnogo koristi početkom aprila) i lijep pogled na glavne kuće.

Gdje je glamura? Spa - aromaterapiju poruku par je najlakše - i najbrže - način da se opustite kada imate samo jednu noć iz grada.

Ono što je u njemu za foodies? Zgrabio mi koktele u baru prije odlaska u Beaufort trpezarija za tri jela kasnije te noći. Očekivao sam dobar britanski fare, imamo ukusna, vješto pripremljenu hranu od kojih je sve iz lokalnih izvora. Starter scallops je poslastica, ali napajanje - Chateaubriand za mene, i pačja prsa za moj muž - nas stvarno oduševio. Za desert je moj muž imao cikle, koji je blizak drugi na moje pistacija i karamele parfait - koji je izgledao ništa kao bilo složen poslastica sam video i ranije, ali je okusio bolje od svih njih.

Voleo si to u redu? To mnogo o mjestu kaže kada je urlao niz kiša cijelo vrijeme, a vi bi i dalje se vratiti u drugom. I zaista, da li postoji bolje mjesto da se od ušuškan u srednjevjekovnog dvorca u oluji?

140 Presuda: Ellenborough Park: Idi za hranu, ugodnom udobnost svih i slavne pogleda ga.

A dva noćenja u tradicionalnom sobi će u maju koštati od 495 €. Jedna aromaterapija masaža će koštati 75 €. Prijavite se na ellenboroughpark.com za više informacija. Za planove putovanja širom svijeta, od glave do Mantiscollection.com provjeriti svoje kompletan asortiman u privatnom vlasništvu butik hotela i eko svojstva.