Errol Douglas partneri sa Corioliss-om da pokreću gvožđe za ispravljanje keratina u prvom redu | BA.rickylefilm.com
Ljepota

Errol Douglas partneri sa Corioliss-om da pokreću gvožđe za ispravljanje keratina u prvom redu

Errol Douglas partneri sa Corioliss-om da pokreću gvožđe za ispravljanje keratina u prvom redu

Errol Douglas partnerima Corioliss pokreće prvi-of-its-vrste Keratin-prožet ispravljanje željeza

GLAMOUR kosa heroj Errol Douglas MBE je najavio lansiranje svoje prve stajling alata - i oni su prilično revolucionaran.

On će lansirati dva proizvoda u čizmama zemlje krajem jula, Infrared za kosu i prilično uzbudljivo željeza koji uključuje ugrađeni u Keratin kapsula - prvi takve vrste koji je pogodio high street.

Alati će biti pogodna za upotrebu na svim tipovima kose, ali predviđaju da će naročito na snagu naravno, kovrdžave tipove kose - poslasticu & Style kose Styler radi pomoću "pare prožet tretman" koji obećava da će hidrataciju i štiti kosu. Kapsule tretman para-prožet obećavaju da će "prodiru duboko u kutikule, uz pomoć integrirani mehanizam za kontrolu temperature, ostavljajući kosu sjajnija i zdravije".

U razgovoru za GLAMOUR, Errol je rekao: "Ja sam strastveni stil i osnaživanje moji klijenti biti u mogućnosti da stvarno koristi od velikog smanjenja između salonu posjeta u smislu finišu ostvariv i održavanje sveukupno zdravlje kose kod kuće u svemu.? sjaja od cilja je kontingent na ukupno stanje kose, i presudno svoje u toku održavanja. Za mene, bilo je neophodno da svaki stajling alat suradnji dostavljen na između salon posjeti lakoćom i uložili u ukupnom stanju.

"Ja častim & Style nudi da: prvi je na high street nadahnjuje Keratin je protein naša kosa prirodno proizvodi, Ono što je super je to prvi donosi profesionalni standard završiti, a zatim pokretom prekidač daje Keratin kapsula hit za. Dodao je sjaj, zaključavanje u vlage iznutra. Najbolje od svega, to radi na svim tipovima kose, uključujući i gruba kovrdžave kose. "

Errol je Infracrveni kosu kombinira infracrveno svjetlo, anti-statički i Jonski tehnologiju da bi povećali brzinu prženja uz ograničavanje štete topline.

Ne možemo čekati da se naše ruke na njih da ih da im daju probati - mi ćemo javi...

Slika prikazuje model prije i nakon upotrebe Errol je SMATRAJTE & Style.

Je Errol Douglas INFRARED DRYERand SMATRAJTE & Style i da će biti dostupan u čizmama prodavaonice širom zemlje od 29. Jula 2013. Godine, po cijeni od 59 € PMC i 109 € PMC (uključuje 12 Keratin kapsula) respektivno. Dodatne TREAT & Style keratin kapsule su po cijeni od 19 € za 12.