Game of Thrones Eastwatch - šta je na belešci pronašla Arija? | BA.rickylefilm.com
Ljepota

Game of Thrones Eastwatch - šta je na belešci pronašla Arija?

Game of Thrones Eastwatch - šta je na belešci pronašla Arija?

Game of Thrones 'Eastwatch': upravo ono što je napisano na komentar Arya pronašao?

I zašto je to bitno?

SPOJLERI ZA Game of Thrones S7E5 ISPRED

Osim ako imate nevjerovatan vid, verovatno uhvatio samo uvid u svitak koji Arya pronađena skrivena u Maloprstića je madrac.

Mogli smo da vidimo da je komentar je napisao Sansa - ali šta je pisalo? Mislima vraćali u sezonu jedan, kada Sansa bio u Kraljevu Luku čeka da se uda za vile Joffrey. Cersei je naterali da pošalje gavrana natrag u Zimovrel zahtjevan njen brat Robb saviti koljena. Ovo je scena:

Ono što sada vidimo - šest sezona kasnije - je napomenu da Sansa završio slanje Robb.

Robb, Pišem vam teška srca. Naša dobar kralj Robert je mrtav, ubijen iz rana je uzeo u lov na vepra. Otac je optužen za izdaju. On je udružila sa Robertom braća protiv moju voljenu Joffrey i pokušao da ukrade njegov tron. Lanisterima me tretiraju jako dobro i daju mi ​​sa svim udobnost. Molim vas: doći u Kraljevu Luku, kunem odanost Kralj Joffrey i sprečavanja sukoba između velikih kuće Lannister i Stark. Vaš vjerni sestra, Sansa

Pa zašto je Maloprstića namjerno doveo Arya ga (vidimo ga je da je gledajući kako ona čita)? Prema pisac i pokazuju trkač DB Weiss: ". [Maloprstića je] u potrazi za način da se spriječi ova sestra obveznica od daljeg razvoja, jer je jače da obveznica je, više definitivno on je uhvaćen na van nje"

Ovaj pro-Lannister komentar bi definitivno izazovu nevolje između Arya i Sansa kada su stvari već prilično napeti između njih. Da budemo fer prema Sansa, koja je pisala komentar kad je bila mlađa i više naivna - i ona nije bila baš u poziciji da kažem 'ne' Cersei.

I sigurno Arya je previše lukav da padne za Maloprstića mali trik. Pogotovo sada je ninja ubica ko zna šta se svi mislili. Mi smo se nadali Arya i Sansa je okupljanje bi se stvorili ultimativni feminističke dream team - parazitski Maloprstića ne može biti taj koji će ih razdvojiti.

Iz istog Epizoda: DID SAM SAMO MANSPLAIN PREKO ozbiljno VAŽNO OTKRIVENJE?