Gimnazije su novo mesto za upoznavanje nekoga i seks | BA.rickylefilm.com
Ljepota

Gimnazije su novo mesto za upoznavanje nekoga i seks

Gimnazije su novo mesto za upoznavanje nekoga i seks

Da li ste ikada imali seks u teretani? Da, to je sada stvar

Ah, u teretanu. Mjesto idemo da se u formi, povećati naše raspoloženje - i imaju seks očigledno. Novo istraživanje o tome kako se ljudi ponašaju u teretani je utvrdila da je 25% od nas su imali seksi hook-tamo barem jednom u posljednjih 12 mjeseci.

Iznenađeni? Pa, to ima smisla. Zaboravite na znojave / sans make-up stvari - razrada pumpe tijelo puna endorfina, što povećava samopoštovanje, a studije pokazuju ostvarivanje mogu povećati naš libido. 66% odraslih koji su učestvovali u istraživanju Ann Summers je priznao da samo pomisao na seks u teretani gorivo njihov trening.

U stvari, oko 10% ispitanika je reklo da nose kondom u torbi, znaš, za svaki slučaj. I u smislu povlačenja (osoba, jok, a ne mišića), petina teretanu ljubitelji su imali seks sa svojim ličnim trenerom, uključujući i čitač GLAMOUR Jen, 28.

"Ja sam bio flertuje sa mojim PT za par mjeseci. U početku sam mislio da je nevin šale s njegove strane da me oseća ugodno, ali onda jedne noći nakon posebno dobar sjednicu, a neki ekstra flirty komentare, povukao me u wc / tuš. Počeli smo ljubiti i nespretnim ali onda njegov šef je pokucao na vrata. " Čudno.

I da, seks na javnom mjestu ne uvijek živi do fantazija. "Kada je moj dečko pozva
me u svoju shopping kabina na" provjeri "farmerice, pretpostavljao sam ono što je on nakon toga", rekao je Jade, 32. "Mislio sam da bi bilo zabavno - ali to je bilo tako unsexy jer a) smo imali ostati potpuno nečujno i b) 360 ̊ ogledalo set-up je značilo vidjeli smo sami idu na to iz uglova koji su veoma neprijatnim. "

Možda je jednostavno svodi na uzbuđenje uhvate. "Nekada sam maštam o filmovima u kojima bi vodstvo u par ima seks u praznom hotelskom bazenu, kasno noću, kada je sve lit up", kaže Laura, 29. "Moj bivši i ja to nekada i bilo je stvarno seksi - sve do menadžera stigao kao što su stavljali naše odore leđa i rekao da je morao hotela za nepristojno ponašanje ".

Ali, za one koji planiraju na dobivanje na to na u teretani (ili bilo gdje javno po tom pitanju), molim anti-Bac površine nakon toga. Hvala.

* Imena su promenjena

[Html ## ## Id¬13rrlk]

50 seks činjenica (prilično smo sigurni da niste znali)