Hej je OK Podcast | BA.rickylefilm.com
Ljepota

Hej je OK Podcast

Hej je OK Podcast

GLAMOUR je Hej redu Podcast

Dobrodošli na Hej, to je u redu, nedeljnik GLAMOUR podcast na osnovu karakteristika magazina volite - ove sedmice, sa dodatkom sjaj! (I Gucci. Mnogo, mnogo Gucci.)

Možete pronaći svaku novu epizodu u našem GLAMOUR podcast direktorija. Ovdje su prva tri za početak.

3. Claudia Winkleman, Friend Break-up, Being Booze-Free & Crap Dancing

Jo pridružio se Claudia Winkleman, voljena ko-voditelj strogo Come Dancing i jedan od GLAMOUR omiljenih ljudi, kako bi razgovarali o stvarima koje su bitne, i stvari koje stvarno ne znam.

Pomoćnik urednika Lindsay Frankel i modni urednik za igrane filmove Ella Aleksandar pridruže Jo i Claudia u nemoguće maleni pod-ormar da razgovaramo o tome da li bi trebalo da se okonča prijateljstvo koje se ne radi, razmatra "dosadan" ako ne piju alkohol, i kako da prihvate umjetnost zaista loše ples.

Tweet nam svoje misli, i ne zaboravite da se pretplatite na Hej redu na iTunes!

2. Rochelle Humes, Hug-Hating, 'Boys' hrane '(eurgh) i Bras

Ove sedmice, GLAMOUR urednik-u-glavni Jo Elvin pridružuje se The Saturdays pjevač i Ninja Warrior domaćin, Rochelle Humes.

Ovaj tjedan je neznatna razlika iz ureda GLAMOUR su Lindsay Frankel, pomoćnik urednika, i James Williams, urednika, i oni pridruže Jo i Rochelle žvakati više mrze zagrljaji od ljudi koje ne znam, Jo skoro ubija Giorgio Armani, pretpostavke od "dječaka" vs "djevojke" hrana, i stavljanje grudnjak na "kao devojčica" (ah, Twitter).

Tweet nam svoje misli, i ne zaboravite da se pretplatite na Hej redu na iTunes!

1. Emma Willis, Justin Bieber, Hrana krivice i telefoni

Sjajna vijest: svoj omiljeni Hey U redu je karakteristika je sad GLAMOUR podcast! Video si to zadirkivali na Jo Instagram, a sada je prva epizoda je tu, gostovanjem čudesni Emma Willis - neka radost biti jednoaksijalnom!

Dakle, šta je to? Jo Elvin, urednik u izdavačkoj, predstavlja talk show verzija našeg popularnog Hej redu magazina stranici. Svaki tjedan, ona se pridružuje dva člana GLAMOUR tim i gost osoba da razmišljaju više pitanja spaljivanje koje su dobili kancelariju razgovora, od uzvišenog do smiješno.

Mi ćemo pisati svaki novu epizodu ovdje (kliknite ispod da igra) i na našim kanalima društvenih medija, ili se pretplatiti na Hej redu na iTunes.

Naša prva epizoda ima The Voice domaćin Emma Willis, koji nas spaja da razgovaramo o njoj prisiljena split od muža na ekranu Marvin Humes (koji se ne pridružiti potez šou na ITV), i da se razgovara o svim težak pitanja muči glamur ureda cooler (dobro, za vodu): Justin Bieber, besmisao "hrana krivice" i hej, to je u redu da se opsjednut našim telefonima.

Javite nam što mislite, i ne zaboravite da se pretplatite i da dostave svoju #HeyItsOk na Twitteru.

Izmišljenom TV & film domove da zaista želimo da živimo u