Heroes and Douchebags ove nedelje - Cumberbatch gležanj, Michelle Obama Dobra supruga | BA.rickylefilm.com
Ljepota

Heroes and Douchebags ove nedelje - Cumberbatch gležanj, Michelle Obama Dobra supruga

Heroes and Douchebags ove nedelje - Cumberbatch gležanj, Michelle Obama Dobra supruga

Naši heroji i Douchebags u tjednu.

Ko - i ono - volimo ove nedelje (i ono što definitivno ne)

HEROES

Michelle Obama

Prva dama je viđena tražim zaista nevjerojatan na državnom Unije u utorak, ljuljanje isto sivo Michael Kors odijelo koje su nosili The Good Wife je Julianna Margulies prošle sezone. Tragom ove političke, šik ženski lik, gospođa Obama izgledao još glamuroznije nego što je uobičajeno.

Prva dama @MichelleObama kanale "The Good Wife" s njom #SOTU "moć haljinu." #SocialSquare http://t.co/dryzsCQrY4 pic.twitter.com/Gk2v29Deze

- Good Morning America (@GMA) 21. Januar 2015

Je 'Dva Black Gay očeva'

Je 'dva crna gej očeva, inače poznat kao Kordale i Kaleb, ušli su u centru pažnje po drugi put, nakon što su Instagram fotografija dobivanja njihove devojčice spreman za školu otišao virusne. Porodica zvijezda u novom Nikon reklamu za svoje 'I Am generacije Slika' kampanju, a rezultati su samo neodoljiva.

[Html #### Id¬8z72q]

Tvorac ovih tajice

Koliko puta ste sanjali dana da bi mogao imati Benedikta Cumberbatch lice ožbukani po celom telu? Pa, taj dan je konačno stigao. Zahvaljujući LA dizajner Poprageous, vrhunski i legging ko-riječi pokrivene od glave do pete slikama njegovog lica, sada je dostupna za kupovinu. Nositi kao pidžama da se osjećaju bliže njemu nego ikada ranije, ili nositi u javnosti prikazali privrženost zvijezde i pokazati svijetu svoj punopravni Cumberbitch status. Gdje god je dizajner, pozdravljamo vas.

Jessie J

Kao da Jessie J nije bio talentovan dovoljno već dama, ona nas je ostavio i zbunjeni i zapanjeni sa novim vještina otkrila ove sedmice. Uzimajući u The Graham Norton Show, ona je oduševio sve sa svojom sposobnošću da peva jasno iu savršenom melodiju. Sa zatvorenim ustima.

Err, najbolja zabava prevariti ikada?

Professor Green

Tkiva na gotovs. Professor Green je dotakla srca svima ove sedmice sudjelujući u video kampanju za dobrotvorne svrhe CALM, Kampanja protiv Living jadno, koji rade za sprečavanje muškog samoubistvo. Oslanjajući se na bol samoubistva svog oca, reper naglašava kroz iskren žalbu kako lako se može spriječiti kroz podršku u dobrotvorne svrhe radi 24 sata Helpline.

On kaže da na snimku: "Društvo voli da vam kažem da moraš biti sretan cijelo vrijeme, što ga čini lako da misle da ako nisi onda nešto nije u redu s tobom, ali sreća nije nešto što možete osjetiti. Cijelo vrijeme - i ovdje je ključ - ni je tuga samo želim moj tata znao da želim je znao da je netko mogao razgovarati sa "...

Pa je rekao, gospodine.

The Red Velvet Oreo

Dame, da li si sama ili uzeti, postoji samo jedan dan da će se to zaista pogodila mjesto Dan ovog zaljubljenih. Objavio posebno za tog sudbonosnog dana ljubavi, dajem vam. Red Velvet Oreo.

Da, hajde da na trenutak da se razmisli o tome. Biskvit, plus krem ​​sir, plus torta tijesto, plus Buttercream. Glazba za naše uši.

Kliknite ovdje za više informacija, ali će biti objavljen u februaru.

Douchebags

Ovaj tip

Jedan nesretan-in-love barmen je pribjegla traži novac kako bi se pronašli djevojku svojih snova. Tom Packer, iz Norwich, smatra da, ako je on podiže dovoljno novca da plati svoj put kroz trinaest termin, on će dostići pravu ljubav. On je čak i napravio grafikon (rukom) prikazujući kako će njegova sreća raste uz svaki datum finansira. Jadnik. Neko zainteresovan?

Kim kardashian

Jasno je jak snijeg i ledene temperature ne faze Kim K. Starleta objavljeno seksi slike o sebi na preskakanja padinama ove sedmice, u ništa drugo nego (jedva-tamo) krzno bikini. Na žalost, fotografije nije čuo prijem ona možda nadala, primanje neposredne reakcije iz PETA. Viši potpredsjednik, Dan Matthews, udario njen izbor materijala, tweeting "Sad je neko tako lijepo odluči da stvori tako ružna nasleđe."

Billy Crystal

Billy Crystal je izazvao ogroman Twitter reakcije ove sedmice, zahtijevajući u jednom intervjuu da ljudi prestanu da "gura gay scene seksa" u lice, jer oni "nisu previše njegovom ukusu". Pa Billy, svoje komentare nisu našem ukusu, tako da cijev dole!

Liam Gallagher

To nije bio dobar tjedan za Liam Gallagher. Oasis zvijezda je optužen za zaobilazeći plaćanja alimentacije svojoj Lovechild sa bivšim Lisa Ghorbani. Iako je Liam advokat kaže da je učinila sve isplate, on je promašio dva sudska datuma u New Yorku nakon što je tužio za povećanje plaćanja, što je dovelo do 3000 € u redu. O dragi. Bolje da počnemo iskašljavao, Liam.

Stres

Novi šokantan brojke u vezi stresa kod žena su objavljene ove sedmice, navodeći da je 25% žena doživi stres nevjerojatnih osam puta tjedno, a da je 87% zaposlenih žena viče na njihovim porodicama, kao rezultat. Kao da to nije dovoljno loše, činjenica da je stres se događa u oba ured i dom izazvao je porast ženskog nedostatka sna, previše.

The Best Celeb Insta-Slika u nedelji