Hidrokrioterapija: Pregled hladne vode Aqua Bike | BA.rickylefilm.com
Ljepota

Hidrokrioterapija: Pregled hladne vode Aqua Bike

Hidrokrioterapija: Pregled hladne vode Aqua Bike

Pokušao sam celulita-busting aqua bicikl i nikad nisam bio tako zategnut

Pokušao i testirani.

Vjerojatno ste vidjeli reklame za aqua klase bicikl i imao dobar smijeh, pitajući se da li postoje bilo kakve koristi za odlazak na ciklus u svom mini-bazen. Napomena: postoje opterećenja. Kao neko ko shies daleko od bilo kakvog bicikla u svakom trenutku, bio sam savršen kandidat vježbe-stidljivi da isprobam hydrocryotherapy.

Mnogo mojoj štetu, ja bojkotuje većina vježba (osim joga) i imaju relativno nizak nivo kondicije. Dakle, kada sam se našao priliku da učestvuju u Sculpt i oblik programa u prekrasnom Spa Retreat Masseria San Domenico, Puglia, bacio sam se na sve tretmane u ponudi - nije šala, urnebesno bumerang dokaz ispod.

Ovo se uzme prvo mjesto za moju omiljenu novu treninga.

Ono što je aqua bicikl / hydrocryotherapy?

Akva bicikl je bicikl vježba u svoj jacuzzi ili ličnih bazen.

U hydrocryotherapy nudi Masseria San Domenico je pojedinac bazen nalazi se u smirivanju tamno, plavo-lit sobi. Bicikl je suspendovan u vrlo hladnom thalasso morske vode - ništa od toga kloriranih stvari koje trake isključili lažni ten - koji je prepun minerala i bogata oligoelemenata, pomažući da se sa pročišćavanje.

Kao i kod aquabikes, hydrojets moć vode u individualnim bazen ili jacuzzi, i to pomoći da se stimuliše cirkulaciju, kao i toniranje i mršavljenje noge, iz stražnjice teladi.

Šta akva bicikl učiniti?

Strije i celulit su normalni i prirodni, ali ako ste u potrazi za nekim zdrav vježba će vam pomoći ton i držati se uklapaju, u Hydrobike je vaš novi najbolji drug.

Otpor vode u bazenu znači da morate da radite vaše tijelo teže za napajanje pedale, što znači da ćete izgorjeti kalorije brže.

Biciklizam u hladnu vodu u hydrocryotherapy bicikla na Masseria San Domenico pomaže dalje sa limfnom drenažom i zadržavanje vode, kao i ubrzavanje vaše smanjenje celulita.

Hydrocryotherapy pregled

Samo bih završio 1 sat intenzivnog aerobika aqua teretanu u grijani unutarnji bazen u Masseria San Domenico spa, pomažući da se izgradi moju mišićnu snagu i izdržljivost. Nakon znojio pretjerano u podne topline, misao dobivanja struka duboko u hladnom bazenu je privlačnije nego što je uobičajeno, pretpostavljam.

Obukao sam bijele plastike cipele i ušao u bazen. Hladnu vodu je sve do struka - napomena: nosite kupaći kostim, a ne bikini, ako želite biti manje smrzavanja.

Da li je to krvavi hladno? Da. Ali ne drastično hladnije nego negrejanog bazen. U roku od 5 sekundi, shvatio sam da moram dobiti brzo kreće.

Nakon 10 sekundi pedaliranja, kako mi se noge počnu da se zagrije i podigao tempo. Kako je hydrocryotherapy soba je pored vrata u druge prostorije tretman u spa centru, tu su, nažalost, nema energični himne spina klase da ostanete motivirani. Brzo sam pribjegla pevušite na up-tempo Beyoncé u mojoj glavi, stvarajući svoj tempo.

Težine i plovke se pružaju, kako bi treninga raznolik i pomoći zadržati krv teče ruke tokom 20 minuta.

Vremenom je iznenađujuće brzo, a ja se ne osjeća posebno smrznute kada sam pomogao iz bazena. Ali najveće iznenađenje bio je kada sam stajao na normalnu zemlju još jednom.

Noge osjetio čvrsto i zategnut up-top, ali nekako svjetlost i gazirane. Za narednih sat vremena, osjećao sam smiješno graciozan svaki put sam se preselio.

Final misli
sam uživao je daleko više nego tvoj bog-standard sobni bicikl, i mogla bi zaista osjetiti korist treninga. Ja ću definitivno se traga za lokalne aqua bicikle u Londonu, tako da mogu dobiti moju hidro popraviti više redovito.