Hot Guys na Instagramu: IAmGalla i ASOS muški modeli | BA.rickylefilm.com
Ljepota

Hot Guys na Instagramu: IAmGalla i ASOS muški modeli

Hot Guys na Instagramu: IAmGalla i ASOS muški modeli

FIT momci na našim feed - hvala Instagram!

Ova priča može učiniti vaš dan. Naprotiv, godine.

Ja ne znam za vas, ali ja prati Helluva puno djevojaka na Instagram - moj feed je konstantan tok mode i ljepote inspiraciju, miješana sa poznatim ličnostima (uglavnom žene) i brendova koji prodaju za žene. Govorio sam o tome '#FirstWorldProblem "sa nekoliko članova tima GLAMOUR, i oni su bili na istom brodu. Nakon što su imali ovaj razgovor, odlučio sam da se za tim i lovite najtoplijeg muškarci vrebaju na Instagram - to je težak posao, ali neko je morao da uradi. Ako pratite zgodan momak, recite nas na Twitteru @GlamourMagUK.

Zaista moramo podijeliti s vama - Man Guze Instagrama.

Da, u cjelini Insta račun posvećen hot guys sa čovjeka peciva na najsretniji mjesto na Zemlji.

Dakle, potez preko Dilfs Disney, ovo je naša najnovija opsesija! Ali ne brinite Dilfs, ti si ipak dobio spominje ispod...

Koji: CHUANDO

Ovaj momak (gore) je 50-godišnjak. No, ne možemo ga ni vjerujem. Svijet ludi za singapurski muški model.

Koji: Marlon Teixeira

Zašto bi trebalo da prate njegov feed? Marlon je portugalski model, a on uživa surfanje, rolanje, putovanja, i imaju Snuggle vremena sa svojom pseto Black Angel. PRATITI.

Koji: Adam Gallagher (aka IAmGalla)

Zašto bi trebalo da prate njegov feed? Adam Gallagher je Chiara Ferragni je muški modni svijet. Svom blogu, IAMGALLA.COM je turistička i stil način života stranice. Lako na oku, dobro obučen i redovni Instagrammer - on je možda i naš favorit.

Koji: Alex Libby

Zašto bi trebalo da prate njegov feed? Hubba Hubba! Ozbiljno, ovo Devon-rođen dude je Hawt. Aleks je model sa odabranim modelima i 6'2 sa plavuša kovrdžave mane. Moglo bi vam se prizna njegovo lice sa sajta ASOS.

Koji: Jordan i Zac

Zašto bi trebalo da prate svoje hrane? Jordan i Zac su modeli. I braća TWIN. Šta još hoćeš iz Instagram račun? Sa #StenmarkTwins ste u osnovi dobiti dva za cijenu jednog. Ovo BOGOF Dogovor je pobjednik, jer momci redovno pisati bez majice autoportrete, plaža slike, snimke kampanje i prilično zalaske sunca. San.

Koji: Muškarci & Coffee

Zašto bi trebalo da prate svoje hrane? Ovo je u osnovi poklon od bogova - opterećenje od vruće muškaraca supping njihove vruće kave i tražim prekrasna dok to radi. Instagram račun ima dućan.

Koji: Dilfs Diznilenda

Zašto bi ste pratili feed? Duh! Hot men u Diznilendu, često primećen nosi Mickey Mouse uši - ono što ne voli? To je u osnovi najsretniji mjesto na Instagram.

Koji: Andre Hamann

Zašto bi trebalo da prate njegov feed? Svi su, između nemački model Andre Hamann? On je sve što želite u svom Instagram eye candy? Ima ABS od čelika, sanjive plave oči, kosa napravljena od okrenuo zlata i tetovaže stvorio sam Da Vinci.

Ko Johannes Huebl

Zašto bi trebalo da prate njegov feed? Još jedan njemački model? To je to, ja se selim u Berlinu, i stat. Ćete prepoznati Johannes zato što je gospodin Olivia Palermo, ali on je mnogo više od toga. Možda ćete morati da zanemari svoje najbliže-up par autoportreta (#Sundays), ali kao i njegov sentimentalnim poruke, i on nam daje tinja Slika na fotoaparat i njegove slike sa pomodni kamera - on je fotograf, kao i model, Dontcha znati !?

Koji: Rob Evans

Zašto bi trebalo da prate njegov feed? Tom Evans je model, bokser i sudija u Americi Next Top Model (zamijenio Nigel Barker) i ako glasine da se veruje, on se koristi i za datum Tyra Banks! Njegov Instagram feed sastoji se od puno mišića - Sigurno je ripped - i mnogo teretanu selfije.

Koji: Joshua Williams

Zašto bi trebalo da prate njegov feed? Joshua Williams je model sa AMCK modeli, a on je definitivno ljubitelj uzimajući potpisan - toliko da mu je ručka Insta je Joshua_tatted. Ne bih ga smetalo da je on želio da se moje ime istetovirano na njegovoj bod, to je sigurno.

Ko Jon Kortajarena

Zašto bi trebalo da prate njegov feed? Hm, jer ti nisi slijep - gledaj u njega! Zamislite Jon gledajući ovako vas - Swoon. Jon Kortajarena Redruello je španski model i glumac, a on je spustio reklamne kampanje za Just Cavalli, Versace, Giorgio Armani, Bally, Etro, Trussardi, Diesel, Mangano, Lagerfeld, i Pepe Jean. On je također dobio svoju mamu da odradi svoj kosu. San.

Koji: Sean O'Pry

Zašto bi trebalo da prate njegov feed? To je tip u Taylor Swift spotu! GLAMOUR ima malo sve-you-potreba-to-znati o Sean, tako malo za čitanje! Prema njegovim Insta, Sean se nada da će jednog dana dodir koala. To je smiješno, to je moj krajnji san - Sean, mi smo MFEO.

Koji: ASOS Studio

Zašto bi trebalo da prate svoje hrane? ASOS Studio je savršena kombinacija ženskih modnih inspo i neodoljiv muškarcima. U obzir je iza kulisa na ASOS - a modeli koji imaju na sajtu, koji su često tag - ćeš završiti Insta-uhođenja satima.

Jednom kada ste dodali iznad svih muškaraca Insta, zašto sada za mnom isto: @LeanneBayley

Naša 100 Sexiest Men 2017