House of Cards sezona 6: Robin Wright će biti zvezda | BA.rickylefilm.com
Ljepota

House of Cards sezona 6: Robin Wright će biti zvezda

House of Cards sezona 6: Robin Wright će biti zvezda

House of Cards će se vratiti sa Robin Wright kao vodeća

Kevin Spacey je otpušten iz Netflix show

Kuća navijača Kartice mogu dah uzdah olakšanja nakon vijesti da će nastaviti proizvodnju za finalne serije sa Robin Wright kao glavni fokus emisije.

Snimanja serijala Netflix je zaustavljena nakon što je svoju prednost zvijezda, Kevin Spacey je bio optužen za bludne radnje.

Direktor online streaming servis, Ted Sarandos, otkrila je da, kao i paljenje glumac, konačni osam epizoda će biti preusmerio ubaciti na svojoj ko-zvijezda Robin.

On je rekao: "Mi smo uzbuđeni da bi zatvaranje navijačima."

On je priznao da je 2000. Članovi proizvodnju posade čiji je posao bio u zraku nakon što više ljudi optuženih Spacey, koji igra Frank Underwood u seriji, seksualnog nasilja, može da se vrati na posao.

Robin, 50 - koji igra prva dama i Potpredsednička Claire Underwood na hit Netflix šou, a pojavio se u svih 52 epizoda emisije - prethodno vodio kampanju da se plati isto kao i njena kolegica Spacey.

The Hollywood Reporter otkrio da serija šest je gotovo u potpunosti napisano prije Star Trek glumac, Anthony Rapp izašao u javnost 29. Oktobra sa navodima da Spacey je neželjene seksualne napredak prema njemu 1986. Godine - kada je Spacey je bio 26 i Rapp je samo 14.

Finalne serije je trebalo da bude 13 epizoda i proizvodnje na prva dva epizode su već završeni i sto pročitati epizodu tri je bio na rasporedu.

Ali pisanje Spacey od House of Cards ne bi trebalo biti teško, kao u knjigama Michael Dobbs - koja je inspirisala serije - Frank umire.

To je također priča Netflix želi da pokrene House of Cards spin-off za proširenje franšize svojih vodećih šou.

House of Cards je bila prva originalna serija Netflix-a. To je debitirao u 2013. Na mnogo kritike i pomogao staviti pretplatu među velikim zemaljske kanale. U prvih pet serija, to je 46 Emmy nominacije i šest pobjeda.

Na streaming gigant slično odlučio da ne da se krene naprijed s filmom u kojem glumi Spacey kao Gore Vidal.

Spacey je i zamijenjen Christopher Plummer u Ridley Scott drame sav novac u svijetu, što je dovelo do last-minute ponovno snimanje prije premijere filma 22. Decembra.