Intervju Winnie Harlow na festivalu lepote | BA.rickylefilm.com
Ljepota

Intervju Winnie Harlow na festivalu lepote

Intervju Winnie Harlow na festivalu lepote

Winnie Harlow govori piste ističe, pale osoba i zašto voli Jourdan Dunn

Model-of-the-trenutak Winnie Harlow pljosnata prljavštine na njoj A-liste način života na Glamour Ljepota Festivala.

Sve oči su bile na modne it-djevojka Winnie Harlow tokom intervju uživo s Erin O'Connor na Glamour Beauty festivalu ranije ovog mjeseca.

22-godišnji model razgovarali sve od nje buduće planove da postane za njegu kože i make-up poduzetnika, njeno prijateljstvo sa GLAMOUR poklopcem zvijezda Jourdan Dunn i zašto ne voli izraz 'uzor'.

"Za mene, iskreno, izraz uzor znači da neko može imitirati i ne osjećam kao i svi će se imitirati", rekla je ona.

"Osjećam se kao da sam povući inspiraciju od svih i osećam se kao da sam počašćen i zahvalan što ljudi smatraju da oni mogu povući inspiraciju od mene, biti inspiriran mene. Ali ja definitivno ne mislim da sam uzor. I 'nisam neko bude imitirati. "

Ona je u pravu.

Međutim, ona nije mogla pomoći, ali poteći preko svoje inspiracije Naomi Campbell i drug, Jourdan Dunn.

Na pitanje da li je ona ikada mentorstvom nekoga u industriji, Winnie je rekao: "Nije bilo nikoga ko mi je posebno uzimajući pod njihovim krilima. Definitivno sam pogledao u ljudima, iako, jedna velika osoba kao Naomi Campbell naravno. To je kao dati. "

"Upoznao sam Jourdan Dunn kasnije u mojoj karijeri i bio sam potpuno opčinjen s njom", dodala je ona. "Ona je također od Jamajke porijekla, ona je iz južnog Londona. Tako smo oboje znate, od nervozan područja naših gradova. Mi pomiješan jako dobro."

Govoreći o njoj sljedeći potez u karijeri, model nagovijestio da bi mogla davati Kylie Jenner trčanje za svoj novac u svijetu kozmetike, rekavši:

"Ja sam uvijek bio dosta o ljepoti i proizvoda, kao i za njegu kože i make-up", otkriva ona.

"Da sam napraviti suradnji sada mislim da bi trebalo da bude za njegu kože, kozmetički proizvodi i možda make-up. Stvarno me zanima u cijelom procesu, bilo da je za proizvodnju, distribuciju to, formulacije, sve te stvari. "

Mi ćemo definitivno drži na oku za 'make-up Winnie' u tom slučaju.

Na temu dječaka, model inače van ide izgledalo pomalo stidljiv. Dok navodeći da ona nema poseban zaljubljena osoba u ovom trenutku, ona to kažem.

"Mislim da moram upoznati nekoga i doživjeti njihove ličnosti."

"Ja ih vidim na Instagram i da" oh da je sladak. " Ali ne nužno se zaljubila dok ih ne upoznam. Ako postoji sladak dječak koji me zanima mogu dobiti stidljiv. Jesam li ja jedini? "

Ne, mislim da je većina nas su krivi za to sigurno!

Gledati punu intervju ispod:

Kliknite ispod da biste saznali više o Fabulous životu Winnie Harlow.

Basnoslovan život Winnie Harlow prema Instagram