Jean Paul Gaultier ponovno osvežavanje 2018 | BA.rickylefilm.com
Ljepota

Jean Paul Gaultier ponovno osvežavanje 2018

Jean Paul Gaultier ponovno osvežavanje 2018

Jean Paul Gaultier 2.0: zašto je miris linija nikada neće izaći iz mode

Ako ste poput nas i ljubav miris, vijest da je legendarni linije parfema od Jean Paul Gaultier je natrag i bolje nego ikad ove sezone trebali uzbuditi.

Brend je biranje uz cool-faktor još više nas dopuštajući bekstejdžu pristup procesu proizvodnje dva svoja najpoznatijih mirisa: Classique i Le Male, kroz predivno-shot oglasa. Pogledajte video ovdje, koja je puna do vrha s mornarima, čamci i, naravno, puno korseta.

Ova nova era za Jean Paul Gaultier je nas razmišljanje o svim razlozima volimo brenda, posebno Classique miris.

Ono što volim kod Classique:

  1. Njegova sparnom boca: krajnji dressing-sto-spreman poklon, parfem je potpuno bezvremenski zbog svoje kreativne i prekrasnu bočicu.
  2. Njegova izazovni i začinske miris: Želim da se osjećaju živahan i samopouzdanja? Ovaj cvijeta naranče i đumbira na bazi miris bi trebao biti vaš go-to parfem.
  3. Njegova 90-ih osjetiti: 90 se vratio na velika vrata upravo sada, tako da će vam klasični proizvod baciti natrag na najbolji mogući način.
  4. Limited edition verzije parfema, pogotovo najnovije Betty Boop dizajna.
  5. Njegova 'limenka' spoljnoj ambalaži: čudno šik, prikrivanje sparnog miris ispod njega.

Ne samo da je parfem, a božanski mirisati (i pogledati!), Ali isto tako ima zanimljivu pozadinsku priču.

JPG Classique: kratka povijest:

Jean Paul Gaultier lansirao svoju modnu etiketu 1976. Godine; njegovi ciljevi su uvijek bili da ospori žanrova i predrasuda. Nakon uspjeha njegove odjeće, dizajner lansirao svoju liniju parfema u 1993. Njegov prvi parfem? Classique, naravno. Prvi miris je uvijek predstavljeni Jean Paul Gaultier je višestruki pogled ženstvenosti kroz okrugao bocu, i ima memoriju od korzeta svoje bake; nešto parfema - i zaista je brend - postao poznat. Takođe je uvijek bio poznat po svojim izrazito Madona-ovski osjećaj. Inspiracija za sebe miris također je došao iz Gaultier baka, posebno njen lak za nokte i puder za lice. Parfem je od tada objavljen u brojnim ograničene verzije izdanje, gdje su naslikane korseta na bocama preko stvoriti cool, moderan dizajn, stvarajući konstantnu buzz koji uzbuđuje ljepota obsessives širom svijeta.

Uz najnovije kampanje, bilo je toliko lepa reklama za Classique tokom vremena - pogledajte naše omiljene ispod:

Glamur proljeće miris vodič.