Jesenova ravnodušnost: razlozi za ljubav jesen | BA.rickylefilm.com
Ljepota

Jesenova ravnodušnost: razlozi za ljubav jesen

Jesenova ravnodušnost: razlozi za ljubav jesen

10 razloga za slavlje sada da jesen je ovdje

Tri reči: nove sezone garderobu. Da. Ne pretvaraj se da nisu tajno planirali svoj novi jesen izgled. Fashion Week možda nije za svakoga, ali to vas inspirisati da torbu te bikinije i izvući čizme. Nedostajao si nam čizme. I tajice u stvari.

Starbucks Pumpkin Spiced Lattes

Za one sa slatko, ovo je vrlo važno prelazni trenutak u kafu pijem je godine. 2017 čuje priča o Starbucks Maple Pecan Latte.

Mnoštvo novih TV emisija

Govorimo stotinama TV emisija iz novog Star Trek serije Discovery,
na Narcos, Victoria, Mindhunters, Cold Feet, The Crown i Deuce. Tako da, zdravo svima.

Halloween

Samo nemoj da nas je počela Halloween. Mi živimo za ovo sranje.

Conkers

Da, nekada je viđenje velikog Conker imali ste oporavlja od uzbuđenja na mogućnost nizanje ga i drka govno u conkers od tvojih drugova. Na žalost, danas conkers su zabranjene iz škole, zamijenjen {insert fidgetspinners / pokemon / iPhone / sluz} ali i dalje možete pokupiti sjajni Conker, moždanog udara svoju glatku kožu, stavio ga u džep, a zatim ga baci dvije sedmice kasnije. Uredu je. Shvatili smo.

* Pokušate pronalaženje GIF conkers

Sjedi otvorene vatre u kafani

Da, to je sjajno izlaze iz kolovoza u jeku ljetne žilaviji Aperol spritz, ali to je sada preko stupa na snagu odmah. Donose na udoban pub otvorene vatre, društvenih igara i kuhano vino. Bez žurbe.

Kupine

Držite se pravila voće - jagode u ljeto, kupine u jesen i niko, uključujući i britanski farmeri, nastrada. Zrele, slatko i kiselo - kupine izabrali iz živice su, naravno, najbolji * idealno ne pored autoceste.

Roast večere

Otići BBQ i salata. Vaš put je gotovo. Dobro došli kući pečenje večeru i svim dodacima. Nisu svi ljubitelj pečenja večere, ali ostalih 99% stanovništva su, tako da se raduju u službeni početak mesa i tri povrća.

Crunchy lišće

Nema riječi. Samo sredim.

Ne idem

Oh Hvala Bogu - mi više nisu potrebne glavom nakon posla i -slojni se s cuge. Ne moramo otići po svježem zraku, kuhati hranu na usrani jednokratnu BBQs - niko ne očekuje ništa od nas. Samo idi kući, jesti pitu i gledati TV. NEĆEMO sudija.

Mjesec

Mesec je najbliži jesenja ravnodnevnica često može pojaviti veća i zatamnjena narandžaste ili crvene boje. To će izazvati subliminalne želju za vas gledati ET, koji će ići na dalje voziti svoj nostalgiju za ponovimo na čudnije stvari vodi vas na prekrasne spoznaje da čudnije stvari 2 je od 28. Oktobra.

Vidiš, rekao si jesen je bila dobra.