Juli 2018: Pismo urednika Jo Elvina | BA.rickylefilm.com
Ljepota

Juli 2018: Pismo urednika Jo Elvina

Juli 2018: Pismo urednika Jo Elvina

"Hej, ti mi žena godine, previše!"

To je vrijeme za slavlje VAS 🙌

Svake godine na GLAMOUR Žene of the Year Awards, u saradnji sa Zatim, slavimo žene ste glasali za koji su blistala u svom području - bilo da je to filma, televizije, sporta, biznisa, književnosti, kazališta, glazbe i još mnogo toga. To je, u svom srcu, u neapologetski glamurozan događaj (smiješno da), u čast vodeći svjetla na svjetskoj sceni. 

Ali isto tako znamo da postoje mnogi, mnogo načina da bude jaka, sjajan i inspirativan - drugim riječima, postoji bezbroj načina na koje će biti žena godine u našim svjetovima, i napraviti razliku i onima oko nama i za nas. Imali smo prekrasno vrijeme okuplja svoje priče. Evo samo neke od njih.

Nadam se da ćete uzeti vremena za slavlje žene godine u svom životu - uključujući i vas!

Erica, 40, modni bloger

"Udaljavanje iz Londona je zastrašujuće - što prijatelja je teže kao što smo stariji -. Ali nisam mogao biti sretniji sa svojim novi dom i bande"

Verity, 29, doktorant

"Volontiranje za Royal volonterskog servisa za starije ljude je sam shvatila da jedna osoba može imati pozitivan utjecaj, i usreći druge."

Zoe, 35, izvršni kompromise

"Ja sam u remisiji od agonije reumatoidni artritis i ne treba kemoterapija lekove više. To je bila niža doza nego što je rak, ali me i dalje izbrisana."

Eni, 23, novinarstvo pripravnik

"Biti tu za prijatelja je moj prioritet Nedavno sam morao govoriti jedan kroz jedan napad panike na telefonu -.. Tako sam zadovoljan Zvao sam kad sam radio"

Rita (lijevo), 48, i Doris (desno), 50, i malo asistenti

"Žongliranje majčinstvo i posao je teško, ali mi beba, Timorah, i moje druge divne dece, da sve to isplati."

Mačka, 30, producent TV

"Govoreći o mentalnom zdravlju su me zastraši, ali biti otvoren o mojoj anksioznosti s prijateljima i obitelji je bio neprocjenjiv strategija preživljavanja."

Alana, 30, pravnik

"Ja sam dobar u trčanje i biciklizam, ali sam morao da nauči da pliva. Trenirao sam oko ludo radno vrijeme i da sam (vrsta) spremna za trku sljedećeg mjeseca."

Amy, 21, student filozofije

"Negativni naslove jako me pogađaju ove godine, tako da učini nešto pozitivno sam se dobrovoljno sa dobrotvorne svrhe za pomoć mladim ljudima da do uni i ostvare svoje ciljeve."

Kristen (lijevo), 21 i Maren (desno), 23, i studentima

"Tokom škole smo oboje planirali da idemo u norveškom University of Science & Technology, ali su bili prestravljeni ne bismo dobili zajedno smo radili -. I ne možemo čekati!"

Firenca, 27, art direktor

"Nakon pate s poremećajem u ishrani za deset godina, shvatila sam da moram da slušam svoje prijatelje i porodicu, dobiti stručnu pomoć i naučiti da se brine o sebi."

Eloise, 33, radio producent

"Ja proizvesti radio doručak šou i moraju biti tamo prije 06:00 razmišljati o temama razgovora. Kao što ja nisam ranoranilac, to je velika dostignuće!"

Syakina, 19, student

"Ja sam studira količina istraživanja Univerziteta Kingston u Londonu, i ispita da me toliko nervozan. Ali reviziju svaki dan, večer i vikend se isplatilo!"

Yuki, 25, dizajner nakita

"Napuštanje moje karijere kao ekonomista je rizik, ali morao sam da slijediti svoju strast za dizajn. Ništa nije važnije nego radite ono što volite."

Alice (lijevo), 22, i Lily-Rose (desno), 22, modi PR asistenta

"Ja sam želio da radim u modi, jer sam bio mali, a ja sam ponosan na ono što sam postigla u konkurentnom industriji."