Kako da se zaustavite u Hot Weather-u: saveti i trikovi | BA.rickylefilm.com
Ljepota

Kako da se zaustavite u Hot Weather-u: saveti i trikovi

Kako da se zaustavite u Hot Weather-u: saveti i trikovi

Jednostavna hack da će stati na kraj da se neugodno trenje ovog ljeta

Svi smo bili tamo.

Oh Spring, sjajno je konačno upoznati. Sada, kada je sunce u Velikoj Britaniji, sve se čini da malo bolje, zar ne?

Sa velikim vremenskim dolazi novi ormar pun ljetne haljine, mist noći u parku, Pimms po bokal opterećenja i, dobro, trenje.

To možda neće biti glamurozna tema, ali svi doživjeli da dosadnih crveni osip između svojih bedara u nekom trenutku u njihovom životu i sa vlažnim temperature postavljen na rasti tijekom cijele godine, nezgodnoj ljepotu domaćih ne pokazuje znake jenjavanja.

Srećom, Twittersphere je tu da pomogne bilo kome pate sa neugodan nogu rub situaciji oni mogu biti doživljava u vrućini.

Obilje muškaraca i žena su uzimajući na Twitter da prose svoje kolege korisnicima društvenih medija za jednostavna rješenja za tuče Chafe. I, kao i uvijek, Twitter je došao sa robom.

Dok su neki korisnici predložili Ljigavo vazelin ili dr Paw Paw balzam između nogu kako bi ih podmazuju, bio je jedan posebno popularno rješenje.

Enter, roll-on dezodorans.

[Twitter id = "986989983507668993"]

Ne zaboravio prskati / primijeniti dezodorans na svoj unutarnji bedrima dame! To je službeno trenje sezone !!! : ')))

- nelly (@nxllybean) April 13, 2018

Njene butine trenje dame sezone !!!!! pobrinite U zadržati veličinu putovanje dezodorans u ur torbu trljati između ur butina da spriječi bolan trljanjem :)

- ✧ · ゚: * ✧ · ゚: * (@ AALIY4HV) April 10, 2018

Jednostavan, efikasan i, u skladu sa društvenim medijima, 'život mijenja', roll-on dezodorans se može primijeniti na unutarnje butina prva stvar ujutro da ih podmazati. Možete ga i dalje primjenjivati ​​tijekom dana, ako to želite, a to će pomoći umiriti sve postojeće Chafe osip.

Ako dezodorans ne zvuči kao da je to vaše ulice, GLAMOUR tim može preporučiti Lanacane Anti Chafing gel, dobar par Spanx, bicikl šorc ili tajice ispod haljine, baby ulje, ako se osećate znojavi i naravno, vjerni stari puder.

Sada izlazi i uživajte na suncu!