Katherine Heigl postaje iskrenija zbog gubitka težine bebe | BA.rickylefilm.com
Ljepota

Katherine Heigl postaje iskrenija zbog gubitka težine bebe

Katherine Heigl postaje iskrenija zbog gubitka težine bebe

Katherine Heigl se otvara zbog gubitka bebu težine iskren Instagram post

Osvježavajući post.

Katherine Heigl je preuzela na Instagram da pokaže joj zategnut ABS nakon otkrivajući da ona radi super teško da se vratim u formu za njeno zdravlje i za nju predstojeće ulogu u odijela.

39-godišnja glumica je pozdravio dječaka, Joshua biskup Kelley Jr, u prosincu 2016. Je njen suprug Josh Kelley. Par već ima dvoje djece koja su usvojili Nancy je iz Južne Koreje i Adelaide je iz SAD-a.

Kada vijest o trudnoći glumice prvi slomio, Anatomija glumica Sivog govorila o svom zadovoljstvu, rekavši: "Bilo je potpuno neočekivano, ali uzbudljivo ništa manje Cijela trudnoće stvar je novo za mene, ali uzbuđenje bebu nije.".

Fast forward 14 mjeseci, a glumica se priprema da preuzme veliki korak u svojoj karijeri u kojoj je ona ću se na novu ulogu, kao i osjećaj želje da se njeno tijelo osjećaj zdravi iu formi.

Katherine staviti fokus na uzimanje svoje vrijeme, a ne pukne nazad u formu, a to je upravo onako kako treba da se radi! To je sve o promjeni vaše tijelo za vas, a ne za nekog drugog. Ona je podijelio fotografiju njenog napretka i mi ćemo osjećaj nadahnutog.

Ona je objasnila da je proces,

"Prošlo je skoro 14 mjeseci od Joshua Jr je rođen i to mi je trebalo o tome dugo da stvarno se vrati u formu. Prvi Slika je snimljena mjesec dana nakon što je rođen. Drugi Slika je snimljena gotovo punu godinu dana kasnije i posljednji Slika je snimljena ovog vikenda. Volio bih imao nekoliko od između prvog i drugog da bi mogao zaista vidjeti kako spor moj napredak je bio ali alas.I bio zauzet pokriva sve do tih meseci, ne predstavljajući se u svom unders! "

"U svakom slučaju, ja sam na plaži odmor dolazi, novi posao počnem snima u aprilu i moju duboku želju da se osjećaju u formi, jaka i seksi gura mi proslijediti u posljednja dva mjeseca da konačno labave (sic) posljednji moja beba težine i učiniti duboko traženje ronjenje za mišiće ab znao sam je ispod da trbuh negdje! bio sam u potpunosti i potpuno inspiriran Miss @rachparcell i prije i poslije Slika je zajedničko nakon uzimanja #bbg izazov. Nikada nisam čuo za to, ali izgledala je tako prokleto velika (ona je rodila samo nekoliko mjeseci prije mene) da sam morao da proverim. Našao sam fantastičan aplikaciju pod nazivom #sweat koja ima nekoliko različitih #bbg programa možete odabrati i čini ga izuzetno lako učiniti bilo gdje, koji je za mene znači da u mojoj spavaćoj sobi kod kuće! "

"Neću lagati, na treninge su stvarni dupe Kickers ali napredak sam napravio u samo 5 kratkih nedelja je zadržao me motivira i inspiraciju da nastavi! Toliko sam zahvalna sam imao punih godinu dana pronaći one ab mišića i dobiti u dupe nazad gdje pripada, a ne bio prisiljen radom da kačite vrati u formu, ali vrijeme je da se snage, fitness i sveukupno zdravlje moje tijelo je prioritet i tako sam zahvalan što @rachparcell njen zajednički priča i dobio ovaj mama motivirani! "

Izgleda neverovatno, pa fer igra sa njom!

Evo sve ostale zvezde, koji su očekivali.

Eva Longoria svakako dokazuje trudnoća sjaj je prava stvar jer je i dalje da nas impresionira s njom užaren kože i šik stil materinstva. Bivši Desperate Housewives zvijezda očekuje svoje prvo dete sa suprugom Jose Baston i da će dočekati mali svakog dana!

Pippa Middleton & James Matthews

Daniel Craig i Rachel Weisz

Cardi B & Offset

Kate Hudson i Danny Fujikawa

Mindy Kaling

Miranda Kerr i Evan Spiegel

Chrissy Teigen & John Legend

America Ferrera i Ryan Piers Williams

Coco Rocha i James Conran

Dwayne Johnson & Lauren Hashian