Knjige poput Fifty Shades - najbolje seks knjige | BA.rickylefilm.com
Ljepota

Knjige poput Fifty Shades - najbolje seks knjige

Knjige poput Fifty Shades - najbolje seks knjige

Kako tuca kao bonkbusters

Četiri noći. Četiri prljave romana. Oh, stvari smo naučili...

Iz dobro palcem kopiju Judy Blume Forever u vašoj školi biblioteci na novo izdanje kina od 50 Shades Darker, decenijama, bonkbusters pritisnuli naše tipke brže nego što mogu reći 'pulsirajući članica. Žalbu? A uzbuđenje, u posebno ženski-friendly formatu, smatra neurolog Ogi Ogas, autor milijardu Wicked Thoughts. "Ženski seksualni ukus - kao što je fokus na ličnosti i odnosa, žena prikazana kao poseban i jedinstven, a muški priznanje emocija - često se bolje izražava kroz tekstualne erotike nego vizualne erotike", objašnjava on. Tako je i sa najnovijim ponudom od Jilly Cooper, kraljica zloupotrebljava sijeno bale, u paperback 23. Februara (u fantastično pod nazivom Mount!), Stvorili smo Sextract Challenge. Uzmite četiri rude prolaza (koji je već zvuči nepristojno), pratite ih na pismo (vjerovatno, P i V) i vidjeti što se događa. Da li bi bilo seksi? Smiješno? Čudno? Da, da, da, i još mnogo toga...

Mount! od Jilly Cooper

"On je skinuo u svom punom sjaju i gurnuo dolje na jorgan. [...] Kretanje u, on je lizao klitoris, a zatim raširila usmine, mrmljajući: "Ja volim da se ulaz," prije nego što uranjajući duboko u njoj, čuje njen smeh postati uzdahe radosti. 'Oh buttercunt, buttercunt. "

Na sceni: Butter-ŠTA ?! Da, nikada nećemo širiti naše tost (ili drugdje) na isti način. Vodeći Lothario Rupert Campbell-Crni sve o ORALNIH u ovoj sceni - što se dešava u snježnim vikendica, sa psom (na sreću izbegne uključivanje), ispred vatre. "Zar nisi zabrinuta iskre?" Svog partnera pita. "Svaki iskre će doći od nas", odgovara on. Svilenkasto-pero stari đavo.

DIY: Možda nemam vikendici, požar ili psa, ali ja imam odštampan seks skripta da prate. Bio sam zabrinut da stalno zaustavljanje postupka za provjeru Jilly je pravce možda Downer (doslovno, za njega), ali to je zapravo jako uzbudljivo. Ima nešto vrlo seksi o "Ooh šta dalje?" posluša instrukcije. Ono što je bilo čudno je to radi tumačenja; Rupert i njegovom krevetu drugar su govornika. Tu je "Ker-rist, ti to želiš", zatim "O, Bože, da, ja želim", nakon čega je (moli svoj cimer nije prolazio pored vašeg vrata kada uzvikne ove), "Hail, kurac Zapada "Mislim, ne možete pomoći, ali smijati -. Posebno jer je ovo drugo da se promrmljao dok je jezik se bavi njegovim" Kosi toranj zadovoljstva '. Ali, znate šta, to je stvarno zabavno da se smijem i ne uzimaju seks previše ozbiljno. Formula - ljubi, malo oralno, onda polne dok je istovremeno koristi svoje prste na tebe - oh da, to RADOVI. Možda je to bio novost, ali ovo je jedan od najboljih orgazama. I to je dovelo do kikotanje i rumenilo kada smo ušli u grad pet dana kasnije i moj partner šapnuo, "Buttercunt."

Jedinstvena Sex sposobnosti: Dirty talk

Ocjena: 4/5

Pedeset nijansi tamnije EL James

"Ja povući protiv mog naslona i krevet škripi zlokobno, ali nije me briga - Gorim od želje, to me konzumira. Uzima još kašiku i dopušta sladoled driblinga na moje grudi. Zatim sa zadnje strane kašiku, on se širi preko svake dojke i bradavica. "

Na sceni: Pedeset nijansi tamnije je tajna u svim našim Kindle (i dnevnike). Spojler: Christian i Anastasia su se vratili na samo s nešto manje stezanje nego ranije. Ne paničite - to nije dosadan, kao što je Christian pita: "Da li želite redovno odnos vanilije bez kinky jebanja u sve" Njen unutarnji boginja 'ne. O moj.

DIY: Prvi korak je Prep. Potreban vam je naslone i sladoleda. Naslone može biti bilo šta od lisice da, hm, ski čarapa ovisno o tome što imate pri ruci (vidi, samo bih se preselio kuća). I startovati zagrevanje - scene uključuje vaš partner zadnji sladoled niz tijelo, od bradavica do klitorisa. To čini Anastasia "vikati, glasno" - i hoćete, to je F%! nivo hladno. Ali isto tako osjeća jako, jako dobro. Kombinacija sputavanja, hladnoće i topline vašeg partnera... To je ukupno tela preopterećenje, kad se vjerojatno koristiti samo senzaciji na vrlo mali dio toga. EL James dobiva puno štap za način na koji Pedeset nijansi se piše - i, odobren, nikada nećete čuti mene viče "Sveta kravo!" - ali ima dobrih stvari. Uzmi ovo: "On sklizne jednim prstom u mene, a zatim još jedan, a on im se kreće sa agoniji sporost i izlaze. "Baš ovdje", mrmlja on, i on je ritmički miluje prednjem zidu moju vaginu dok je on nastavlja fin, nemilosrdan lizanje i sisa. "Vjerujte mi, ovo je propao na Kindle.

Jedinstvena Sex Vještina: Hrana rekvizite za začina (i leda) stvari

Ocjena: 4,5 / 5.

Zauvijek Judy Blume

"Kada sam poljubila njegovo lice je bilo sve znojav i oči su mu bile poluzatvorene. On je uzeo za ruku i povela ga natrag u Ralph, pokazujući mi kako da ga drži, kreće ruku gore i prema dole njegovom ritmu. Uskoro Michael stenjala i osetio sam ga da dođe - pulsirajući osjećaj, a lupanje, poput knjige, rekao je "

Prizor: Pre teen časopise, Forever je iskren seks chat popuniti praznine iz škole seks ed. Objavljen 1975. Godine, to je i dalje gubi-your-nevinost priča, sa 17-godišnja Katherine, dečko Michael, i Ralph, njegov Willy. Ova scena - identifikovati preko slomljena kičma svake knjige - kada Katherine 'sreće' Ralph. Preko rukovanje, sorti.

DIY: Trebalo je ovo ekstrakt da me shvate da je prošlo godina od kada sam dao drkanje. To je jedna od onih akata, uz pravu dramu i snogging za dva sata, što biva okrutno napuštena nakon što eskalirati na viši nivo. I ponovno otkriti da je zapravo nešto sasvim lijep o jednom pravcu seksa - možete vidjeti drugu osobu zaista uživati ​​u ono što radite, radije nego da oboje izgube u haosu / energija / znoj seksa i fokusiranje samo na kojoj ti si u. Ostavio sam imenovanje dijela van - uglavnom zato što sam imao mačka se zove Ralph i poziva kurac moj partner je nakon mrtva mačka nije u redu - ali je dodao u nekim lubrikant. Prizor završava Michael dostizanje za tkiva i izvinjava za dobivanje svoju "roba" na Katherine. To je odlična tečnost bontona, što je svrstava današnje više, ahem, neminovno stav prema srama.

Jedinstvena Sex Vještina: ručni rad koji je savršen za lijeni nedjeljno jutro

Ocjena: 3/5

Čipka Shirley Conran

"Odjednom je zgrabio Maxine ručni zglob i povukao je u mračnu udubljenje ispod stubišta... Počeo je da poljubi joj bradavice... Desnom rukom, osetio pod jagorčevina plisirane suknje i povuče gaćice. "Off!", Promrmlja on.
"Charles! Mora da si ljut, neko bi mogao vidjeti, "Maxine protestovali."

Scene: Ako ne znate Čipka, to je jedan od onih epski predivnih 80 'nered-coms, puna skandala, tračeva i tucanja - sa autorom, Shirley Conran, pionir za žensku orgazam ravnopravnosti. Najpoznatija scena uključuje živu zlatnu ribicu i vaginu - tako da sam preskočila da i otišao vlasniku šampanjac Charles pokazuje novu ženu Maxine oko tvornice, i prepone. Vrlo javno.

DIY: Nema sumnje da je ova scena je vruće. Tu se petlja u podrumima, pipaju u liftova i neki stručnjak smjera ( "ruku bila pod suknju, palcem kreće u stabilnom ritmu protiv nje meso"). Volim i Maxine um-lutanja kada Charles grozdova suknju: "Ona nikada dobiti tih nabora se, Maxine mislio, da je potrebno nekoliko sati da željeza." Pa, ona nosi Dior. Pa, kad sam se naći na vinograd turneju tokom nedavnog odmora, zaista je savršen ambijent da se gužvanje. Osim... Nisam baš dobar u PDA. Mogu se nositi s propalica pat, prolazno sisa stisnuti, ali skinem gaće od bure vina mi daje The Fear. Zamišljala sam da budu uhvaćeni i javno ponižena pred moj partner je čak dobio polu. Ja pokušavam da ubedim sebe da prestane da bude takav prude, kad sam pop u WC i svjedoci žena hoda u na još jednu ženu u kabinu. Postoje vike, krici, skičanja. Što je nokat u moj javni pola kovčeg.

Jedinstvena Sex Vještina: Public uzbuđenja (velika muda potrebna)

Ocjena: Stvarno mislim da bi ovo mogla biti 5. Ali ja wimped se i šepajući na 1/5.