Kolekcija Zoella Superdrug razbija rekorde prodaje | BA.rickylefilm.com
Ljepota

Kolekcija Zoella Superdrug razbija rekorde prodaje

Kolekcija Zoella Superdrug razbija rekorde prodaje

Zoella nova linija ljepota obara rekorde u prodaji

Major Čestitamo Zoella - njen novi Superdrug kolekcija je postao najbrže prodavani opsega ljepote.

Opet.

Ozbiljno jednostavno nema zaustavljanja ova djevojka.

Zoella - pravo ime Zoe Sugg - lansirala svoju prvu kolekciju ljepote prošle godine - i tog raspona probio rekorde prodaje na Superdrug sa proizvodima rasprodaju prvog dana.

Čini se kao da navijači Zoella samo ne mogu dobiti dovoljno od nje jer danas joj je novu paletu oborio rekorde prodaje u odnosu na prethodnu godinu.

Novi Tutti Fruity kolekcija spektar lansiran u ponoć na Superdrug.com i bio je hit sa stotinama proizvoda prodaje preko noći; web dobila dvostruko više posjetitelja kao normalno, a 25 posto posjetitelja na čelu ravno do Zoella stranici.

Čujemo da je najprodavaniji proizvod do sada je Zoella Nadajmo Spritz Body Spray (8 €).

22. Juna 2015. Godine, napisali smo.

Vlogging senzacija Zoe Sugg, inače poznata da je 8 mil YouTube sljedbenika kao Zoella, objavio je ona dodajući da je brend ljepotu sa nizom novih proizvoda.

Uz dva knjigu ponudama, beskrajne saradnju i Beauty Line već iz, zvijezda je jedan zauzet dama. Ona je ujedno i digitalni ambasador za um mentalno zdravlje u dobrotvorne svrhe, sve dok svojeručno radi njenom sajtu i YouTube kanal.

Ali hrabri zvijezda je odlučila da dodate malo više da joj opterećenja otpuštanjem 7 potpuno novi kozmetičkih proizvoda, koji je objavio preko svoje vlogging kanal Više Zoella (pogledajte video dolje).

Zoe objašnjava kako stvaranje svom originalnom Beauty Line bio "jedan od najboljih stvari koje sam radio prošle godine", zbog čega je ona stalo da stvori drugi set proizvoda.

Njena nova ljepota linija će biti bazirana na "Tutti Frutti" i da će se sastojati od 7 proizvoda, uključujući i pjene slatko pjena gel za tuširanje, bombona krema za omekšavanje losion za tijelo i Kissy Missy lipbalm.

Kolekcija će biti dostupna od Feelunique.com & Superdrug prodavnicama od 6. Jula.

Stil vodič Zoella: Od cool-girl gleda oh-tako-prilično haljine