Kozmetički proizvodi i saveti za šminku - dobiju srećnu zimsku lepotu | BA.rickylefilm.com
Ljepota

Kozmetički proizvodi i saveti za šminku - dobiju srećnu zimsku lepotu

Kozmetički proizvodi i saveti za šminku - dobiju srećnu zimsku lepotu

'Get Happy' Beauty

Beat sive dana! Zima ljepota je izlazak iz sjene i na svetlost sa mrakom-poprsje, bombona boje make-up i slatko i lepršave kose.

Smiley Oči
Happy = Mischievous boje sa smislom za humor
Nezadovoljan = Standard sezonske smokiness (razvedri, peeps!)
Stranka sezone je samo oko kutu. Ove godine, zašto ne razbiti kalup među morem zadimljene oči pop Cheeky boje? Make-up Artist Lisa Eldridge to naziva neapologetski ljubičaste oko nje 'Crayola trenutak'. "Purple može biti malo mračna i dour", upozorava ona. "Dakle, tražiti ljubičastu to je vrlo razigran i žensko."
Get The Look: br.7 Ostanite savršeno sjenilo za oči u Electric Purple, 7 €, Čizme
Charlotte Anne-Fidler i Jessica David

"To je zabavno i vrlo moderno u olovku ili kist i samo izvući oko očiju kao dete bi", objašnjava Lisa. To znači nula miješanje ili komplikovano manevara, koji bi trebao biti povjetarac čak i za najmanje uvjeren make-up mađioničari.

Uljepšati
Happy = Ažuriranje klasičnog izgleda sa on-trend boja
Nezadovoljan = Držeći do sigurnosne formule
Happy make-up nije sve o jednostavan naivnost. "Ovo je savršen primjer kako možete primijeniti sretan filozofiju na klasične zimske make-up", kaže Lisa ove uklopljena smeđe oči, doveo bang up-to-date sa propustiti usne. Prvi korak je pranje zlata sjenu na smeđe, "da se stvori malo shimmer i zabave."
Get The Look: Illamasqua Pure Pigment u Marvel, 15 €, Illamasqua, i Dior 5-Color sjenilo za oči un Biege Massai, 36 € , Boots

Drugi korak - i najteže ignore - je mandarina usta. "Narandžasta usne je tako potpuno veseo to jest uzima bilo ozbiljnost od onoga što je vrlo sofisticiran lice", objašnjava Lisa.
Get The Look: MAC ruž za usne u pojačalom, 12 €, MAC Cosmetics

Go Day-Glo
"Živopisne noktiju boje zaista može podići raspoloženje ljudi", kaže Manicurist Trish Lomax. "To je kao da svijetle slatkiše na kraju prstima, i to je zabavno." Neka svijetle nokte dobro njegovan i kratko da se na trend ove sezone. "Oni moraju biti prilično savršen jer kada noktima pping ovako, ljudi će primjetiti."
Get The Look: Essie lak za nokte u Pink Parka, 8 €, nailsbymail.co.uk

The Clash
Happy = sukobljenih boja, jednostavno primijeniti.
Nezadovoljan = Complicated make-up koji traje satima da se prijave.
Get The Look: MAC Chromaline gel / krema za usne u Landscape Green, 12 €, MAC Cosmetics, a Essie lak za nokte u Pink Parka, 8 €, nailsbymail.co.uk

Do Re-Do
Happy = frizura sa smislom za humor.
Nezadovoljan = kosu koja je smišljena, pretjeran ili preko-natovaren sa proizvodom.
Evo divan malo kose 'recikliranja'. Što si učinio stranke, i napravio napor sa kosom (hot valjci; udarac-suvo; radova.) Sutradan, još uvijek ima neke volumena, ali je izgubio svoj oblik. Nemojte odustati i oprati - probati ovaj slatka mala "uradi. Stvoriti strane rastanka, odeljak sa krunu i razmršivanje malo. Izgladi vrha i zakačili strane kosu u bouffe, a zatim uhvatiti ostatak kose u grozdovima ili bočni ponija, i Ta-da! Beba Bardot, i instant seksipil. "Ono što ga čini" sada "je malo sirovo tekstura - ne bi trebalo da izgleda previše savršeno", kaže frizer Kerry upozorio.

Sunny Delight
Happy = Svježe, prirodnog izgleda kože
Nezadovoljan = sjaja kože ili nagomilanu-o osnivanju
plave i zelene se nikada ne može vidjeti. Ali, roze i žute? Oni su dinamit! Daring siguran, ali tako slasno prilično je teško kombinacija boja da se odupre. "Žuta je tako svijetla i topla, i roze je tako svijetla i cool -. Varnice zaista lete", kaže Lisa. Koristite velike senke četkicu za 'buff' na boju mekom pranje: "Ako žuta je teško to može izgledati zlo."
Get The Look: MAC sjenilo u Chrome Žuta, 11 €, MAC Cosmetics

U pametan preokretu, sočna usta stvara razliku u teksturi, kao i boja. "Oko je tako mat i praškastih i usne, tako sjajna i ukusna, to stvarno radi," Lisa ide dalje. "To je kao najljepša kolica usta."
Get The Look: The Body Shop Boja Glide ruž za usne u Neon Pink, 9 €, The Body Shop

Oh Košnica
Get The Look: Košnica su velika vijest za neko vrijeme sada, uz posebnu zahvalnost gospođi Winehouse svojevoljni uvojcima, ali bih da mislim da je verzija GLAMOUR ima malo više duhovitosti i sigurno puno više klase. Najbolje nositi na 'dan-nakon kosu', frizer Kerry Upozori predlaže backcombing krunu da stvori visine, a zatim izglađivanje malo četkom. Zatim prstima povući ostatak kosu u francuski nabor, onda PIN-a. Koristite prste a ne četkom ", jer je važno da ima mekoću oko lica", kaže Kerry.

Va-va Volume
Happy = Malo backcombing. "To stvara glamura i zabave", kaže Kerry.
Nezadovoljan = kosu koja je ravna.
"Ako ne možete kupiti novu odjeću, uvijek možete promijeniti oblik kose. Neverovatno je kako je malo visina na kruni, nekoliko igle i malo volumena stvara osjećaj glamura i povjerenje ", rekao je Kerry.

Sve fotografije Robert Erdmann