Kralj lavova: CGI Simba je tako slatka da boli | BA.rickylefilm.com
Ljepota

Kralj lavova: CGI Simba je tako slatka da boli

Kralj lavova: CGI Simba je tako slatka da boli

O MOJ BOŽE! Beyonce je postavljena na glumiti u Disney live-akcija 'Kralj lavova'

To je zvanična Queen B će igrati Nala 🦁😭

Disney -lovers, pripremite se! Beyoncé je postavljena će glumiti u remakeu Lion King.

Disney je zvanično predstavio punu cast za novi film, sa Bijonse kao najnoviji dodatak - i to može biti najviše zvijezda-okovan klincima proizvodnju smo vidjeli u neko vrijeme. Dok Redbone pjevač, Donald Grover, postavljen na govorne Simba, Beyoncé će preuzeti ulogu svog djetinjstva prijatelj i romantična interesa, Nala.

Među slavnima u postavi uključuju, Seth Rogan kao Pumbaa, James Earl Jones kao Mufasa, John Oliver kao Zazu i Eric André kao Azizi.

#Kralj lavova. 2019. 🦁👑 pic.twitter.com/rSDPkE6nWk

- Walt Disney Studios (@DisneyStudios) 1 novembar 2017

U septembru, tokom Disney D23 Expo u Cali, imali smo privilegiju da vidi sneak peek u 'Krug života' sekvence i to je tako sladak može BREAK SVIH NAS.

Ne, ali stvarno. Gledajući Simba se održava do strane Rafiki pozdraviti njegovo kraljevstvo je bilo previše.

Simba je tako sladak sam briznula u plač. To je savršeno. On je squiggliest mali lavić. O, moj Bože ovo je masivan. # D23Expo

- Kat Brown (@katbrown) 15. Jul 2017

Direktor John Favreau pokazao snimak na publiku u i to je * amazing *. Ćete prepoznati svaki ritam, ali životinje izgledaju, dobro - stvarno. Kralj lavova ima zakazane datum izlaska 19. Jula 2019.

"Ovo je priča koja pripada svima koji je odrastao sa originalnim filmom", rekao je on. "Želio sam pokazati da smo mogli biti poštuje izvorni materijal dok dovodeći ga na životu pomoću novih tehnika i tehnologija. Željeli smo učiniti nešto posebno za D23 Expo publiku i dati im prvi pogled na ono što smo naumili. "

TAKO SLATKO!

CGI Baby Simba je najslađi. Ne mogu čekati za Live Action #TheLionKing. Izgleda sjajno. Pic.twitter.com/RFWZxv2Snh

- Fandango (@Fandango) 15. Juli 2017

1994. Klasičan je bio jedan od najvećih Disney animiranih filmova - i jedan od najunosnijih, kao i, podizanje skoro 969 miliona € od njegovog puštanja na slobodu.

The Lion King je napravio i svoje fazi debi 1997. Godine i smatra se jednim od Broadway najuspješnijih produkcija, osvojivši šest nagrada Tony i uzimanje više od šest milijardi dolara od prodaje ulaznica.

Uzbuđeni za moj sledeći projekt 🦁👑

- Jon Favreau (@Jon_Favreau) 28. Septembar 2016

Favreau proizvela 2.015 The Jungle Book što je 965 € m (743 € m) diljem svijeta i priča da će imati nastavak na putu.

Ako nedavne reinterpretacije Disney o njihovim klasike - gleda Beauty and the Beast, Alisa u zemlji čuda i Pepeljuga - su povodimo, mislimo Lion King će biti prokleto epski.

17 osoba glas glume uloge niste imali pojma o tome