Kylie Minogue pravi savjete i brendove koje koristi - savete i tutorijal - makeup artist - Glas 2018 - beauty NEWS | BA.rickylefilm.com
Ljepota

Kylie Minogue pravi savjete i brendove koje koristi - savete i tutorijal - makeup artist - Glas 2018 - beauty NEWS

Kylie Minogue pravi savjete i brendove koje koristi - savete i tutorijal - makeup artist - Glas 2018 - beauty NEWS

Glas: Kylie Minogue je make-up tajne otkrila

Ne znam za vas, ali mi smo potpuno Žena-drobljenje preko Kylie Minogue na The Voice.

Imajući to u vidu, možete zamisliti kako uzbuđeni smo da Kylie 's šminkera, Christian Vermaak (također ambasador feelunique.com), otkrio je Miss Minogue ljepote tajne. Dakle, ako ste očajni za nju besprijekoran, rosni šminku, ili njen mačji oči, čitajte dalje...

Tajna... Kylie Minogue kožu

Proizvode koje je potrebno:

Yves Saint Laurent Touche Éclat

Yves Saint Laurent Le Teint Touche Éclat Foundation

Benefit Boi-ing industrijske snage korektor

"Kylie orošenost je sve do kremaste proizvode i minimalne prah. Izbjegavam spremam joj kožu hidratantnom kremom jer bi temelj samo sklizne. Nanesem tanak sloj YSL Touche Éclat Foundation (28 €, feelunique.com) sa poliranje četkom za svjetlo, čak i završiti. Temelj je super jer je prelivaju i prirodno ističe i obrise Kylie funkcije. Malo Benefit Boi-ing korektor (17 €, feelunique.com) u odnosu na bilo područja koja treba pokrivaju (to je tako lako da se uklope ) i YSL Touch Éclat (25 €, feelunique.com) ispod očiju za povećanje svjetline i ona je kamera spremna. "

Tajna... Kylie Minogue je šminke oko očiju

Proizvode koje je potrebno:

Stila Smudge Stick vodootporna olovka za oči u Stingray

L'Oréal Paris Super Liner Perfect Slim Intense Black

Benefit Brow Zings obrve Oblikovanje Kit u Light

"Uvijek sam početi s jedan sloj maskare dati oblik oči ne koristim previše boje na Kylie oči;. Ona preferira zlata, zlatno-roze i neutralnih i nastojimo da idemo za kremu sjene za over-sve rosne Završi. Koristim crnu Kohl i svoje gornje linije trepavica i listati ga, i iz pred kraj čela. Idem preko toga sa tečnim crni liner, stvarno uzimajući ga u između trepavica za dubinu. Dodajem maskaru ( dva da budemo precizni, pročitajte na za detalje) prije nego četkanje joj obrve i primjene Benefit obrve Zing (23 €, feelunique.com) sa kosi kist izdužiti dužine. "

PRO TIP: "Dok zlato sjena izgleda sjajno na plave oči, ljubičaste i bordo nijanse stvarno napraviti zelene oči pop i tamne, shimmer čokolade i espresso boje stvarno poboljšati smeđe."

Tajna... Kylie Minogue je trepavice

Proizvode koje je potrebno:

L'Oréal Paris Obimna volumena objekta maskara Carbon Black

Lancôme Hypnôse Doll Eyes maskara

Kardashian Beauty Individualist Lash

"Uvijek sam početi s nekoliko slojeva L'Oréal Paris Obimna Mascara (7 €, feelunique.com) jer stvara zaista masti, fluffy jet-crne trepavice. Kada se osuši, ja idem preko s Lancôme Doll Eyes (22 €, feelunique.com) za sjajni, lakirano efekt. Vrh štapa je zaista dobro i velika za dobivanje sve manje trepavice u unutarnji kut. Za super-glam večernji izgled, dodam tri ili četiri pojedinačne trepavice na vanjskim uglovima. Oni zaista poboljšati Kylie mačaka oblik oka. "

Tajna... Kylie Minogue Pink sjajni ruž za usne

Dobiti izgled vam je potrebno:

Lipstick Queen usne u prirodnim

Elizabeth Arden Lijepa boja hidratantni ruž za usne u Pretty Pink

Dior Creme de Rose Smoothing punije balzam za usne

"Ona je sada nosi puno stvarno girly pinky-aktova s ​​blagom finiš. Mekom roze liner, pretpostavljam da uz nju liniju usana i preko cijele usta. Onda sam primijeniti ruž za usne u istoj boji preko vrha prije nanoseči balzam za usne u centru usana tako da izgledaju hidrirani. "

Dakle, to je to, pune na vodič za dobijanje Kylie Minogue 's poklopcem zvijezda izgleda.

Intervju Alice Manning - Ljepota direktora feelunique.com

Kylie Style Evolution