Laura Mercier čine na festivalu lepote 2018 | BA.rickylefilm.com
Ljepota

Laura Mercier čine na festivalu lepote 2018

Laura Mercier čine na festivalu lepote 2018

Upoznajte Laura Mercier make-up artista koji će vas pretvoriti u 'Prep, Set, Glow' pro

Upoznajte vaše kože novu garderobu (i najčešće blistave još)

Laura Mercier - kraljica bez make-up-make-up look - stvorio je vaš potpuni ten garderobu. Sa svojim prekrasnim perfectors koži koje odgovaraju i nadopunjuju, imate krajnji temelje na bilo koji izgled i tajnu besprijekoran, svijetao lice.

PREP:

Nanesite Laura Mercier Foundation Primer 29 € da se stvori savršeno glatka, čak i površinu.

Ovo pomaže make-up klize lako i traje duže, tako da je vaš izgled ostaje svježe i boja istinito satima. Onda je vrijeme za temelj. Ali ne kao što znamo to.

Laura Mercier Candleglow Luminous Fondacijom Soft, 35 €, toliko hidratacija, izgleda kao lagani serum. To je čista, ali i dalje pruža srednje prekrivanje, a pigmenti koji reflektiraju svjetlost dati blistav finiš. To je kao postavljanje svoj filter sveće gdje god idete.

Laura TIP: "Start u vanjski dio lica i rade unutra prema nosu. Fokusirajte se na jednom području u isto vrijeme i biti sigurni da se uklope dobro. "

SET:

Uljepšati podočnjake i sakriti bilo diskoloracije s nekoliko klikova Laura Mercier Candleglow korektor I Highlighter, 25 €. Posvijetliti sjene oko nosa i usta, a zatim podesite svoj make-up sa Laura Mercier Loose puder u prahu, 29 €.

Laura TIP: "Za trenutak za obnavljanje, potapše malo proizvod oko očiju ili jagodice da eliminiše suhoće bez ometanja vašeg make-up."

GLOW:

Nanesite Laura Mercier Candleglow korektor I Highlighter dodati svjetlo browbone, jagodica, temporalne kosti, Amorov luk i duž centar nosa. Radije nego stvaranje teške masku zataškavanja, to će donijeti bljesak na svaki bit vašeg lica.

Završiti Laura Mercier Candleglow Sheer puder, 32 €. To ne samo da pomaže svoj besprijekoran bazu prošle, ali i zamagljuje nesavršenosti.

Laura TIP: "Izaberite jednu nijansu tamnija od vaše kože, a zatim USEA Laura Mercier Završni četkica za puder (34 €) u prah po licu."

Laura Mercier na glamur BEAUTY FESTIVAL

Svi Beauty Festival ljubitelji ispunjeni Laura Mercier make-up tim, koji je opremljen svima se sa svojim personalizirane sveće sjaj, pomogao ih kupuju prikupljanje i usavršavati svoje 'Prep, Set, Glow' vještine.

Da biste se prijavili za više informacija, kliknite ovdje.