Ličnost Big Brother linije otkrivena - poznati čovjeći | BA.rickylefilm.com
Ljepota

Ličnost Big Brother linije otkrivena - poznati čovjeći

Ličnost Big Brother linije otkrivena - poznati čovjeći

The Celebrity Big Brother line-up otkrila

Pripremite se za one trenutke vodenim i SWOT se na vašem novom Celebrity Big Brother Cimeri. To je u cilju koji smo najviše uzbuđeni...

Stephanie Pratt

Mi ćemo biti navijamo za naše omiljene Made in Chelsea zvezda! Mi se radujemo sjajno Pratt-izama.

Lauren Goodger

Mi ćemo odabrati da zaboraviti upitna kombinezonu, ali mi se radujemo da vidimo kako će se bivši TOWIE zvijezda nosi bez telefona da selfije dalje.

James Jordan

Strogo Come Dancing zvijezda bez sumnje će zadržati ličnosti na njihovu treptaj prstima tokom provrtanje.

Kellie Maloney

Bivši promoter boksa, Frank Maloney (koji sada ide po imenu Kellie) dobila najveći navija noći. Možemo li se gledajući već pobjednik 2014. Godine?

Edele Lynch

B * Witched pjevač Edele i ušao u veliku kuću - će nam ona dati još šokantnije priče kao pop zvijezda 90-ih godina? Hajde da sačekamo i vidimo.

Audley Harrison

U teškoj kategoriji u boksu šampion Audley Harrison je poznat po svojim Teško persona - ali smo pronašli njegov razgovor razmjenu sa Kellie Maloney prilično sladak, zapravo.

David McIntosh

Kelly Brook verenik odšetao u Big Brother kuću misleći da je Božji dar ženama - mi ćemo proći hvala.

George Gilbey

U Gogglebox zvijezda konačno izađe iz kuće njegove mame i u Big Brother kući, ali kako će se nositi? Električar nadimak Squeaky za svoje visoke glasom nije imao devojku za više od godinu dana i da se nada Big Brother bi mogli dovesti do romanse.

Claire King

Ona je bila krajnja kučka u Emmerdale - mi mislimo da ćemo se ova.

Bijelo Dee

Benefit Street čaja ljubavi Bela Dee je prva osoba za koje imaju tajni izazov, ona mora uvjeriti nekoliko je Cimeri da ona royalty, ne bilo koji royalty, ali Deidre je "Vojvotkinja od Solihull, 21. U redu za tron '.

Frenchy

Model koji traži jedinstven mladići "veliki dole". Da, ona je zapravo rekao da je Emma Willis. Pretpostavljamo da je mislila broj cipela, zar ne?

Gary Busey

A Holivudski glumac koji je glumio u filmu sa Keanue Reeves, ali onda je imao problema droge i alkohola, tako da sada on je u Big Brother kući. Standard.

Ricci Guarnaccio

Neki tip iz Geordie Shores koji verovatno ćemo voljeti do kraja serije - to je Geordie šarm, na kraju krajeva.

Leslie Jordan

Američki glumac - koji je rođen u Chattanooga, Tennessee - je najpoznatiji po svojoj ulozi Beverley Leslie u hit seriji Will i Grace.

Da li imate pobjednika još? Tweet nas @GlamourMagUK na koji mislite da bi trebao biti krunisan dobitnik Celeb BB.