Lily Collins na nagradama: Beauty Insider | BA.rickylefilm.com
Ljepota

Lily Collins na nagradama: Beauty Insider

Lily Collins na nagradama: Beauty Insider

Lily Collins The Glamour Awards Beauty Insider

Mary Greenwell nam govori kroz prekrasna make-up look je kreirala za Lily Collins za Glamour Women Of The Year Awards 2012.

"Prošlog utorka je to zabavno dana ponovo. Vrijeme leti i evo nas, još godinu dana na. Glamur žena godine stranka se događa svake godine u maju, a je dan kada je moda i ljepota svijet zaista se radujem. To je kada smo svi se sređena i žurio na nevjerojatan večer u Berkeley Square, gdje ljudi u modi i ljepoti slaviti talentovani i lijepim ženama iz cijelog svijeta, po izboru čitatelja, za njihove posebne atribute i talente.

"Bio sam dovoljno privilegiju da ne jedan, već dva, dobitnika nagrade.

"Kao prvo, otišao sam u hotel Lily Collins. Ona je postala velika zvijezda i vodeću ulogu u zabavi i hvaljena Mirror Mirror kao Snjeguljica, igrajući suprotno Julia Roberts, zle kraljice. Lily je najsavršeniji Snow White :...! ona ima nevjerovatan alabastera blijeda koža i prekrasna duga crna kosa Baš kao u bajci Tako smo razgovarali nju čine da ide s njom prekrasnim Alexander McQueen tamna šuma zelenu haljinu, cipele i pribor da, naravno igrali smo na klasične Snjeguljica i otišao na mekom shimmer za oči, duge trepavice i tamna bobica usta podsjeća na 40-Pop, duge valovite kose padaju jedne strane njenog lepo lice.

"To je ono što sam uradio:

"Kao prvo, masirao sam u njenoj koži puno Hydra Beauty Serum Chanel. To je velika pod make-up hidratantnu kremu jer čini kožu dubinski hidratizirana i daje vam dovoljno vremena da se uklope u temelje prije nego što ona postavlja. Ovo je važno jer to znači da imate više vremena da se stvori besprijekoran izgled koristeći minimalnu količinu make-up. Sljedeći sam masirala u Fondaciji Perfection Lumiere besprijekoran fluid make-up, u palest boja, bež Rose, Chanel. Divno je pokrivenost svjetlo dati sjajne, čak i na koži.

"Držao sam oči na izuzetno jednostavan, koristeći jedan proizvod: Chanel Illusion d'Ombre ne:.! 81 Fantasme svuda po njoj poklopac, nanosi prstom To je bilo to Da, Lily ima tako izvanredan oči koje im ne trebaju ni konture , samo pranje jedne boje, ili u ovom slučaju svetlucavi srebra. Volim čuvanje make-up veoma jednostavno i nešto što bi svi mogli učiniti sami kod kuće. Easy-peasy.

"Tada smo koristili lažne trepavice Perfect Lash na vanjskoj uglu i opterećenja maskare na nju nevjerojatno dugo prirodne trepavice - crna Inimitable Mascara Chanel upalilo Efekat je bio veliki Svi trepavice, duge trepavice...

"Na Lily obraze sam joues Contraste Blush u Espiegle Chanel i oblikovana za nijansu sa novim Chanel bronzer, Soleil Tan de Chanel u Sable Beige. To je tako suptilan bronzer koji se koristi minimalno, to će samo pomoći u oblikovanju lice , a ne stvaraju efekat ten.

"Koristili smo Tom Ford Black Orchid ruž za tamne intenziteta na usta. To je stvarno boja tamne orhideje i savršen za ovaj izgled.

"Masirao smo MAC lice i tijelo u noge i ruke za glatkih i prahu njen mali nos i čelo Chanel Poudre Universelle Compact, kao što ne mislim ni moderne Snow White je previše sjajna!

"Efekat je bio upravo ono što smo htjeli, i bili smo oduševljeni. Izgledala je čisto i čisto sa fantastičnim kože, trepavice i pop boje na usta. To je tako zabavno raditi sa tako lijepim fun loving osoba koja ima jake ideje , ali u isto vrijeme je vrlo sretan da ti šta god hoćeš kada je izgled je razmatran i dogovoren.

"Onda off sam otišla u kozmetički drugog tipa, Eva Longoria. Lucky me".

Svi proizvodi, osim ako nije drugačije navedeno, su Chanel.