Ljepota festivala: Grafičke oči | BA.rickylefilm.com
Ljepota

Ljepota festivala: Grafičke oči

Ljepota festivala: Grafičke oči

Festival Beauty: Grafički oči

GLAMOUR.com je Jenn Selby dobija festival makeover od MAC viši umjetnika Debbie Finnegan u Virgin Media Louder Lounge na V Festivalu 2012. Godine.

Pratite Debbie je korak-po-korak vodič kako nam ona govori kroz grafički trend oko ove sezone, i daje izgled svetlucavu sezonski obrt.

PRVI KORAK

U žaru festivala, koristite minimalnu temelj. Prep kožu Fix + za instant vlage. Dotjerati kožu pomoću Prolongwear Foundation (24 €) i Prolongwear korektor (14 €). Debbie kaže: "Ovi proizvodi će trajati elemente, bez obzira na vremenske prilike."
Proizvodi koji se koriste u cijeloj su svi M ∙ A ∙ C.

KORAK DVA

Na oči: Paint Pot Bare studija (14 €); Sjenilo u Vanilla (12 €); Eye Kohl u urezani (14 €); Fluidline u Blacktrack (14 €); Zoom Waterfast Lash (14 €)
Nanesite Bare studije širom poklopac prije nego miješanje Vanilla se prema obrva-linije.

TREĆI KORAK

Uzmite Eye Kohl u urezani i nacrtajte meke linije kroz očnu duplju linije. Blend preko Kohl Eye zamagli od bilo teško linije, ide se prema uho koje će stvoriti efekt mačaka.
Koristeći Fluidline u Blacktrack sa # 211 Špic Četkica za obrve, napravite glatku crnu liniju uz gornje linije trepavica.

Četvrti korak

Debbie top tip: "Natopite pamučne vrh u korektor ili temelj i koristiti ga da ispravi sve greške."

KORAK PET

Debbie kaže: "fold strane trepavice maskara da prate oblik oka, a zatim učinite isto sa donje trepavice."

Šesti korak

Dodaj Viva Glam II (14 €) na usnama za meke, ružičaste finiš koji izgleda sjajno na srednje tonove kože.

Sedmi korak

Vrijeme je za sjaj! Nanesite Violet Pigment (16 €) u obliku stvorio brod, a zatim pomoću ravnog kist za puder primijeniti usne miješanja Medium (10 €) u odnosu na boju, prije pritiska na Purple Glitter (16 €) i Red Reflex (16 €). Traku bilo ekstra sjaj.

POGLED

Vrijeme je da blistaju! Debbie kaže: "Ovo izgled je o uzimanju trend iz modnoj pisti i pronalaženje zone udobnosti Zabavite se s tim.".
Još jedan prekrasan vikend u Louder Lounge sa M ∙ A ∙ C. Do iduće godine.