Ljepota i zver Cast list 2018: Emma Watson i Dan Stevens | BA.rickylefilm.com
Ljepota

Ljepota i zver Cast list 2018: Emma Watson i Dan Stevens

Ljepota i zver Cast list 2018: Emma Watson i Dan Stevens

The Beauty & The Beast cast: Sve što trebate znati o tome ko igra ko!

"Tale stara kao vrijeme." 🌹

Pričali smo o Beauty and The Beast film za tako dugo vremena, a sljedećeg mjeseca (17. Mart) ćemo viđati naših omiljenih Disney film doći u životu.

Uzbudljivo, Disney je objavio slike svoje magične cast, uključujući i Emma Watson, Dan Stevens i Luke Evans, i oni izgledaju * zapanjujuće *. Saznati kompletnu listu glumaca koji igra ko u filmu, u režiji Bill Condon.

Emma Watson će voditi Beauty and The Beast cast svira voljeni, i tvrdoglava Belle. Pametan, knjiški, i sassy - Emma će igrati feminističkog Disney lik do savršenstva. Watson je rekao Entertainment Weekly da je odbila nositi steznik pod kultni žutoj haljini njen lik, jer je htela da igra "aktivan" princeza, a da bi steznik ograničiti njen pokret.

Dan Stevens će biti u ulozi Zver. A pošto njegov lik je animirana, za najveći dio filma Dan morao obavljati nosi motion-capture odijelo. Barem glavu nije bio pokriven (Možete li zamisliti ostati ozbiljan razgovor sa maskirani muškarac)

Dan Stevens će se također igra princ, nakon Beast pretvara. Srećom Disney neće uskratiti Dan je predivna-stva za cijeli film. Dan Stevens je britanski glumac, najpoznatiji po svojoj ulozi Matthew Crawley u Downton Abbey. Međutim, prije nego što sleti ulogu naslednika Crawley u Downton, Stevens pojavio u nizu pozorišne predstave - uglavnom u režiji Petera Hall - i period TV drama.

Luke Evans će donijeti Gaston na život, arogantni najpoželjniji neženja u selu, koji ima na oku Belle. Luke spomenuo na BAFTA crvenom tepihu da je voleo da svira zgodan negativac, a on je vidio "gotov proizvod". Luke Evans je velški glumac koji je odrastao u Pontypool, Wales, ali je sada holivudski srcelomac nakon njegove uloge u Fast & The Furious i The Girl On The Train.

Znamo Josh Gad će učiniti pravdu na Le Fou - Gaston je urnebesno strani udarac. I možemo potvrditi: on ima odlične off-screen kemije sa Luke Evans. Josh je najpoznatiji po svom radu u Frozen, igrajući Olaf.

Igranje Belle otac je Kevin Kline. Kevin će nastupiti priča ekscentričnog izumitelja Maurice, koji se održava protiv njegove volje u Zver dvorac.

Nakon čarobnica stavlja čini na princa i njegove sluge, gospođa Potts je pretvoren u čajnik. Uloga će se obaviti Emma Thompson, a ne možemo čekati za nju da peva stara kao vrijeme.

Ewan McGreggor će se izražavaju i oživljavajući gospodina dvorca, Lumiere na svijećnjak, koji je nekada bio princa Chef. To nije prvi put da je škotski glumac je pevala za večeru - sjećam Moulin Rouge?

Plumette je featherduster, će se igrati od Gugu Mbatha-Raw. Britanski glumica, koji je poznat po ulogama u Black Mirror, Doctor Who, Beyond The Lights i Belle. U znak priznanja za njen opus, nominovana je u 2015. Godini za nagradu BAFTA Rising Star.

Opsjednut time, ovaj sat je nekada bio princa batler. U ulozi Cogsworth je Ian McKellen. Hollywood u teškoj kategoriji ne treba predstavljati, ali je nedavno reprizirao svoju ulogu Gandalfa u The Hobbit: Bitka pet vojski i može se vidjeti sljedeći u Bill Condon je gospodin Holmes.

Audra McDonald će igrati Garderobe, garderobu u Belle sobi. I ona je bila jedan od princa sluge. Audra će sigurno imati neke dijelove pjevanja jer IRL ima šest Tony nagrade i snimio pet samostalnih albuma.

Candenza je princ suda kompozitor koji je pretvoren u orguljama nakon dvorac je stavljen pod očarala čini. Izražavajući i glumi jer će Candenza biti Stanley Tucci (odvojite trenutak da se prizna ovaj strašan transformacija). Stanley je favorit naše, pogotovo nakon igranja Nigel u Đavo nosi Pradu.

Hattie Morahan će igrati Agathe, čarobnica da livenih čin na princa i njegov dvorac. I to nije Hattie prvi Disney film, ona je igrao Queen Elsemere, Alice Through the Looking Glass.

Monsieur D'Arque vodi lokalna ludnica, "Les Maison des Ponedjeljak". Uz Gaston i Le Fou on je jedan od baddies u filmu. Igranje Monsieur D'Arque će biti Adrian Schiller, koji je bio u nagrađenog danski Djevojka i na hit TV serije Victoria.

Šta zgodan kralj! Henry Garett će igranje u selu King and the Beast otac. Henry je i predstojeći glumac koji glumi u američkoj TV emisiji Sin.

Zoe Rainey, koji će igrati pokojna majka Belle, odstupio od West End pozornicu za tu ulogu.