Lucy Hale Istina ili Dare intervju za ljepotu | BA.rickylefilm.com
Ljepota

Lucy Hale Istina ili Dare intervju za ljepotu

Lucy Hale Istina ili Dare intervju za ljepotu

The Beauty Memo: Lucy Hale na kremu komorača lice i domaće usne piling ona kune

Ćete želite da čitate ovo.

Lucy Hale red kao ekscentrične Aria na kultni šou Pretty Little Liars učvrstio njen status kao modernu ljepotu ikona.

Nikada nije strah da se trese joj izgled, Lucy je eksperimentisao sa podebljano novih frizura, neobične ljepote izgled, pa čak i kosu tetovaže.

Kao što je Lucy biva postavljen na glumiti u Truth or Dare - horor film o grupi tinejdžera koji igraju nevinu igru ​​koja postaje vrlo stvaran, ubija svako ko govori laž ili ne završi izazov - GLAMOUR nju ispitivao na filmu i njen krajnji ljepotu mantre.

Prihvatio sam ulogu Olivia u Truth Or Dare, jer nam je potrebno više jak glumice

Ono što je prvobitno me je privuklo da ovaj film je bio karakter Olivia. Ona je vrlo pametna, nesebična osoba. Srećemo nju na početku filma i ona ima sve te snove i težnje i kroz film vidite njen slom i svjedoci evoluciju ko je ona postaje. Volim jak žensku ulogu i mislim da je potrebno mnogo više od njih.

Kunem se dvonedeljnik lice i komorača krema da bi mi koža jasan

Ja sam veliki za njegu kože ljubavnika, i to je glavna stvar sam stavio prvi. Nikada nisam preskočiti jutarnju ili noćne njege kože rutinu. Ja sam također vrlo vjerske mojoj tretmani za lice, koji radim svake 2 nedelje. Što se tiče proizvoda Kunem se, samo sam ušao u Biologique Recherche, što je linija koja je teško naći, ali imaju tu tonera zove P50 toner; to je neka vrsta proizvoda kulta i ljudi su opsjednuti s njom. Ima komorača u tako miriše stvarno čudno, ali kunem se njime. Nekako zateže sve gore i drži moju kožu stvarno jasno. Takođe Kunem se Bioderma Micellar vode i moj apsolutni tajno oružje je retinol, koji vam je potreban da biste dobili recept za, ali to je ono što drži moju kožu tražim Głowy i jasan.

Tri ljepota hack koji čine oči izgledaju sjajnije

Ja sam sve o dobar marker tako da ću staviti iluminatora ili highlighter u uglu moje oči. Kunem se dobro trepavica uvijanje, a onda, ako želite da se pravi lud, možete staviti ton meso eyeliner u vodene linije svog dna oči kako bi vaše oči izgledaju veće i sjajnije.

Ljubičasta šampon napravio moj prijatelj je ono što mi je kosa tako sjajna

Jedan od mojih najbližih prijatelja je frizerka pa me je razmazio. Ja odem da je vidim često i neka joj to njena stvar sa kosom. Ona ima mnogo odličnih proizvoda; ona ima veliki suhi šampon i kosa mi je sada tako je došla sa ljubičastim šamponom i uređaj koji čuva od odlaska Brassy plavuša. To nije u Velikoj Britaniji još, ali to će biti!

Vježba me održava normalan

Vježbanje je moj broj jedan stvar koja me održava normalan, pa se trudim i razraditi četiri ili pet puta tjedno, ali ja se stvarno dosadno lako, pa se trudim pa ga se dosta. Ne postoji nešto što se zove Mate Trening u LA da sam stvarno u ovom trenutku - to je kao klase kolo. Volim pilates i jogu, previše.

Vitamin tečnost koja čuva moje zdravlje pod kontrolom

Uzimam svako jutro multivitamine i kašiku omega tečnosti. Ja sam djevojka koja voli sve gumene verzije vitamine, jer to je kao da bombone ujutro, kao što su kalcij one i omega one.

Pravim svoju kozmetiku

Ja sam zapravo napraviti svoje usne piling, koristeći med i smeđi šećer!

Truth or Dare je u Velikoj Britaniji kinima u petak, 13. Aprila.