Madeleiene Shaw je trudna | BA.rickylefilm.com
Ljepota

Madeleiene Shaw je trudna

Madeleiene Shaw je trudna

Zvučnik ljepota Festival Madeleine Shaw najavljuje trudnoće

Čestitke su u redu za wellness bloger i njen dugoročni dečka, Kieran Monteiro 👶 🍼

Glamour Beauty Festival zvučnika i wellness bloger Madeliene Shaw je najavila da očekuje svoje prvo dijete s dečkom, Kieran Monteiro.

Čist jedenje guru je na Instagram za podijeliti dobre vijesti s slatka bumerang video pokazujući joj radi malo sretan ples dok se nosi "beba na brodu" T-shirt.

"Velika vijest da sam trudna! Bio sam tako uzbuđen da vam kažem ", napisala je u naslovu.

"Ja sam 15 tjedna, osjeća dobro i ne može čekati da ispuni malo #BabyGlow. Prvog tromjesečja je super teško.

"Ja sam bio bolestan, umoran i moja koža je strašno, ali osećam kao stvari se mijenjaju i sve bolji", nastavila je. "Ja sam uzbuđen da se radi trudnoće jogu i dobivanje bump. Napisao sam više na mom sajtu o mom prvom tromjesečju tako ode i proverite!

"Tako uzbuđen za početak kupovine za jaslice i slatka odjeća, treba mi tvoja preporuka!"

26-godišnji prijatelj Millie Mackintosh i pisao blog na njenom sajtu, gdje je otvorila oko trudnoće i kako ona nosi sa sobom.

"Ne mogu da verujem da sam to rekao, to je bio tako teško sakriti! Neću da lažem, posljednja 3 mjeseca su super teško ", napisala je.

"Osećam više samopouzdanja u moje tijelo, iako je mijenjanje (moje grudi imaju masivne). Mislim da je to zato što je moj fokus na mom tijelu je da ne izgleda dobro, to je da smesti ovaj mali anđeo koji je lijep mjesto za biti u. "

Madeleine onda je objasnio da će njen blog, naravno, nešto menjati u toku trudnoće, ali uvjereni njenih sledbenika da će i dalje biti blogging svoje uobičajene recepte, rekavši: "Naravno, moj blog će početi mijenjati i imati više fokus plodnosti i trudnoća.

"Ne brinite ako niste u ovoj fazi, ja ću i dalje radim svoj uobičajeni recepte i video zapise."

Pobrinite se da uhvatiti Madeliene je "Eat Yourself Lijepa 'razgovor sa Clean Eating Alis u Glamour Beauty festivala idućeg mjeseca.

Rezervirajte Vaše karte ovdje.

Kliknite ispod kako bi se zadovoljile ostatak zvučnika osoba u Beauty ovogodišnjem festivalu.

Upoznajte zvučnike osoba na Glamour Beauty Festival 2017