Music Centric Massage Hard Rock Hotel Spa recenzije | BA.rickylefilm.com
Ljepota

Music Centric Massage Hard Rock Hotel Spa recenzije

Music Centric Massage Hard Rock Hotel Spa recenzije

Pokušao sam muzički orijentisane masažu i ljuljao moj svet

Većina ljudi uživale u Ibiza, dobro, party. I party hard. I dok španskom ostrvu možda neće biti sinonim za wellness, to je brzo punjenje sa fancy joga vježbe, banje tijelo oblikovanje i zdrav restoranima.

Žele saznati šta sve frka bila oko, hidromasažne smo na ostrvo Balearska na spa bijeg. Prva stanica je Nobu Hotel Ibiza Bay, gdje smo iskusili blowdry vlagu dokaz sa John Frieda tim. Onda smo otišli u Hard Rock Hotel probati-neviđene tehnika masaže posebno je prilagođen za sve narkomane muziku tamo: glazba-centric masažu.

Dok sam zamislio heavy metal glazbe Ponavljaju kroz slušalice, kao što sam očajnički pokušaj da se opustim, u stvari, ovaj super miran iskustvo je dizajniran da bi vam pomogao odmoriti - jednostavno ne na tradicionalan način.

Stigao sam u sobi za tretman i primijetio da je gitaru ležerno postavljen na krevetu - naravno, moja prva pomisao je bila: 'O, Bože, je maser će me serenadu ". Srećom, nije. Ona izvadi gitaru i pitao me da je ležao na leđima, standardna procedura - do sada nije tako čudno kao što sam mislio da će biti.

Ali gle, kad sam pogledao i primijetio bizarnu smeđe pod visi iznad glave (ja sam vas upozoriti da to nije prosjek masaža). Maser potom objasnio da iznad moje glave bio muzike pod osmišljene tako da učine otkucaja više 'umirujuće'; Ona je također me je svjestan da će krevet vibriraju u skladu sa pjesme slušali smo. Rock on!

Ona je izabrala pesama i manje nego konvencionalne masaža počelo. Pjesme nisu na moje ukusu - bilo je od svega po malo od ohlađene reggae na gitari solaže, što je s mojom guzicom tresti dok je maser je radila magiju na ramenima s posebnim koreografija različitih pritisaka i ritmova. A kada kažem koreografiju, mislim da * jako * doslovno.

Pokrete masaže su svi sinhronizovan sa "muzičko putovanje", ona vodi vas dalje. Za pedeset minuta, maser nije propustio ritam, mahala rukama gore i dolje moje tijelo kao što je radila neku vrstu interpretativnih (trljanje) ples.

Napustio sam sobu osjećaj super opušten, ali istovremeno spreman za zabavu. To je u osnovi Ibiza u tretmanima ljepote.

Je Syncronicity masaža je 140 € za 50 minuta ili 200 € za 80 minuta u Hard Rock Hotel Ibiza. Sobe su po cijeni od 300 € / noć, dvokrevetne, doručak uključen, u www.hrhibiza.com.